Gündem Bakan Bak'tan Çorlu'ya stadyum müjdesi! '10 bin 59 kişilik stadyum yapacağız'

Bakan Bak'tan Çorlu'ya stadyum müjdesi! '10 bin 59 kişilik stadyum yapacağız'

24.02.2024 - 18:06 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak, Tekirdağ'daki programlarının ardından geçtiği Çorlu ilçesinde, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki öğrenciler ve Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çorluspor 1947 futbolcuları ile bir araya geldi.

Bakan Baktan Çorluya stadyum müjdesi 10 bin 59 kişilik stadyum yapacağız

Kulüp başkanı Yusuf Gümüş ve sporcular tarafından karşılanan Bakan Bak, bir süre öğrencilerle sohbet edip, Çorluspor 1947 futbolcuları ile görüştü. Kulüp başkanı Yusuf Gümüş'ten kulüp ve takım hakkında bilgi alan Bakan Bak, "Çorlu'ya 10 bin 59 kişilik stadyum yapacağız" dedi. Gümüş de, "Takım şampiyonluğa doğru gidiyor. Buna rağmen tribünler doluyor ve artık burası nüfusun yoğunluğu nedeniyle stat yetersiz kalıyor. Siz de söylediniz inşallah bölgemize yakışan bir stat olur şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Bakan Baktan Çorluya stadyum müjdesi 10 bin 59 kişilik stadyum yapacağız

Çorlu 1947 kulübünün atkısı ve takım forması hediye edilen Bak, kız futbol takımı oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirip, ilçeden ayrıldı.

Bakan Baktan Çorluya stadyum müjdesi 10 bin 59 kişilik stadyum yapacağız

'GENÇLERİMİZİN SPORA YÖNLENDİRİLMESİNİ DESTEKLİYORUZ'

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kurulan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü’nün açılışına katıldı. Galatasaray’ın eski futbolcularından Sabri Sarıoğlu’nun da katıldığı etkinlikte konuşan Bakan Bak, "Ben de sporun içerisinden geliyorum. Yıllarca futbol oynadım, antrenörlük yaptım, federasyon başkanlığı ve zirvede bakanlık. Her dalında sporun içerisinden gelen biriyim. Amatör futbol kulübü yöneticileri birer kahramandır. Kendilerini tebrik ediyorum. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasını, spora yönlendirilmesini destekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kapaklı’nın kendilerinden 2 bin, 2 bin 500 kişilik salon talebi olduğunu söyleyen Bak, "Burada 3 bin istediler. Tabii burası kozmopolit ve sürekli göç alan bir yer. Biz de elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Amatör kulüplerinin amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, her birisini destekliyoruz. Tabii gençler için geleceğimiz için bunların hepsini yapmak bizim boynumuzun borcu. Sayın Cumhurbaşkanımız sporun içerisinden geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman İstanbul’a birçok tesis kazandırmış. Sayın Cumhurbaşkanımıza Tekirdağ’dan şunu söyleyeceğiz; 'Yolun sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan' diyeceğiz. Evlere selam, yola devam" diye konuştu.

Yazarlar