Gündem Bakan Fidan'dan New York'ta baş döndüren diplomasi trafiği! ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Bakan Fidan'dan New York'ta baş döndüren diplomasi trafiği! ABD'li mevkidaşı ile görüştü

22.09.2023 - 18:46 | Son Güncellenme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD’nin New York şehrindeki temasları kesintisiz olarak devam ediyor. Bakan Fidan son olarak ABD'li mevkidaşı ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’deki ikili görüşmelerine devam ediyor. Fidan bugün New York’ta ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha üst seviyeye çıkarılması için atılabilecek somut ve yapıcı adımlar konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi. Görüşmede ayrıca, Karadeniz Tahıl Girişimi, İsveç’in NATO üyeliği ve Karabağ’daki son gelişmeler de ele alındı.

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN

NEW YORK (İHA) Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD temasları kapmasında Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud ile bir araya geldi.

MACARİSTAN

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York şehrinde Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto’yla bir araya geldi.

Bakan Fidandan New Yorkta baş döndüren diplomasi trafiği ABDli mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’deki temaslarına sürdürüyor. Fidan, New York’taki Türkevi’nde Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto’yu kabul etti.

BELÇİKA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York şehrinde Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib’le görüştü.

Bakan Fidandan New Yorkta baş döndüren diplomasi trafiği ABDli mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’de ikili görüşmelerini sürdürüyor. Bakan Fidan, New York’taki Türkevi’nde bugün Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib’le bir araya geldi.

Haberin Devamı

İSRAİL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’deki temaslarını sürdürüyor. Fidan temasları kapsamında New York’taki Türkevi’nde İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohenile görüştü.

Bakan Fidandan New Yorkta baş döndüren diplomasi trafiği ABDli mevkidaşı ile görüştü

İkili görüşmede ,ekonomi, turizm ve konsolosluk başta olmak üzere ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

 

BAKAN FİDAN, ASTANA PLATFORMU DIŞİŞLERİ BAKANLARI TOPLANTISI'NA KATILDI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Astana Platformu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldı. Astana Platformu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Bakan Fidan toplantıda Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Sergey Lavrov ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan ile bir araya geldi.