Gündem Bakan Göktaş: İstanbul’un eser siyasetiyle tekrar buluşması lazım

Bakan Göktaş: İstanbul’un eser siyasetiyle tekrar buluşması lazım

29.02.2024 - 21:06 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ümraniye’de sokak parkı ve aile sağlı merkezi açılışına katıldı. Açılışta konuşan Göktaş, “31 Mart akşamında İstanbullular eser ve hizmet siyasetine yeniden destek verecek. Başkanımızın çok güzel hizmetleri var. İstanbul 5 yıl gibi zamanı boşa geçirdi. İnşallah 1 Nisan itibariyle İstanbul eser ve hizmet siyasetine yeniden kavuşacak. İstanbul muradına kavuşacak" dedi.

Ümraniye Belediyesi tarafından Site Mahallesi’nde 2 bin 200 metrekare alan üzerine yapılan Kutlu Sokak Bölge Parkı ve 6 adet muayenehanesiyle Soyak Aile Sağlığı Merkezi açıldı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberin Devamı

“ESER VE HİZMET SİYASETİ GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ’DEDİR"

Bakan Göktaş, “Burada bu güzel parkın açılış vesilesiyle bir aradayız. İsmet Yıldırım eser ve hizmet siyaseti ile Ümraniye’ye damgasını vurmuş. 3 tane millet bahçesi açmış. 87’nci parkını da bugün burada açmış. Büyükşehirlerde parklar büyük önem arz ediyor. Kentleşmenin de çoğaldığı bir ortamda insanlar biraz zaman geçirebilecekleri yeşil ortamlar görmek istiyor. Bugün bunları burada gördük ve gerçekten gurur duydum. Ümraniye İstanbul’un göbeğinde. Şuna yürekten inanıyorum ki 31 Mart akşamında İstanbullular eser ve hizmet siyasetine yeniden destek verecek. Başkanımızın çok güzel hizmetleri var. İstanbul 5 yıl gibi zamanı boşa geçirdi. İnşallah 1 Nisan itibariyle İstanbul eser ve hizmet siyasetine yeniden kavuşacak. İstanbul muradına kavuşacak. Gerek ulaşım, gerek kentsel dönüşüm, gerekse parklar ve İstanbul’u güzelleştiren bütün imkanlarımızla İstanbul halkına güzel imkanlar sunmaya devam edecekler. Eser ve hizmet siyaseti gerçek belediyecilik AK Parti’dedir. Başkanımızın oluşturduğu 271 projeyi okudum gözlemledim. Başkanımızın ve gelecek 5 yıldaki projeleri için çok heyecanlandım" dedi.

Haberin Devamı

Bakan Göktaş: İstanbul’un eser siyasetiyle tekrar buluşması lazım

“ÜMRANİYE ESER VE HİZMET SİYASETİNE İSMET YILDIRIM İLE DEVAM EDECEK"

Göktaş, “Engelsiz yaşam merkezi konusunda başkanımız bizden destek istedi. Bu dönem kendisine bu hizmeti de kazandıracağız. Bizlerde destek olacağız. Aynı zamanda engellilere, yaşlılara yönelik güzel merkezlerimiz var. Güzel projelerimiz var. Vefahane gibi emeklilerimizin zaman geçirebileceği güzel hizmetleri ve projeleri var. En önemlisi kadınlara ve ailelere yönelik projelerimiz var. Ben inanıyorum ki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Kurum ile İstanbul’un 5 yıllık fetret devrini bitireceğiz. Ümraniye’de eser ve hizmet siyasetine İsmet başkanımızla devam edecek. Ümraniye’ye hayırlı uğurlu olsun" dedi.

“İSTANBUL’UN ESER SİYASETİYLE TEKRAR BULUŞMASI LAZIM"

Pandemiye, doğal afetlere rağmen çok ciddi işler yapma imkanı bulduklarını söyleyen Yıldırım, “Hayır sahipleriyle beraber okullar, camiler yaptık. Hayır sahibi vasıtasıyla bir tane cem evi bitirmek üzereyiz. Sadece belediye bütçemizle bu kadar büyük 271 eseri yapamazdık. AK Parti belediyeciliğinde işimiz eser yapmaktır. Vatandaşın hizmetine koşmaktır. En önemli işlerimizden bir tanesi de aile ve sosyal hizmetler işlerimiz. Bunda da bir numarayız. İstanbul önemli. İstanbul’u muradına kavuşturmamız lazım. İstanbul’un eser siyasetiyle tekrar buluşması lazım. İstanbul bir nadasa kalmıştı. İnşallah Murat Kurum ile beraber 31 Mart’tan sonra İstanbul’a hizmete devam diyorum" dedi.