Gündem Balıkesir'de su basan bodrum katta mahsur kalan aileyi itfaiye kurtardı

Balıkesir'de su basan bodrum katta mahsur kalan aileyi itfaiye kurtardı

18.11.2023 - 16:20 | Son Güncellenme:

Balıkesir'de sağanak nedeniyle su basan bodrum kattaki dairede yaşayan 3 kişilik aile ve köpeklerini itfaiye ekipleri kurtardı.

Kentte, sabah saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini arttıran sağanak nedeniyle Savaştepe Caddesi'ndeki bir apartmanın bodrum katındaki daireyi su bastı. Aile, itfaiyeden yardım istedi. Adrese sevk edilen itfaiye ekipleri, dairede yaşayan 3 kişilik aile ile köpeklerini kurtardı.

Haberin Devamı
1/9

2/9

3/9

4/9

5/9

6/9

7/9

8/9

9/9

Aile bireylerinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, itfaiye ekipleri, eve dolan suyu da tahliye etti.

ULAŞIM AKSADI

Gök gürültüsü ile birlikte aniden başlayan sağanak başta Bahçelievler, Plevne, Gaziosmanpaşa, Adnan Menderes Mahallelerinde etkili oldu. Rogar kapaklarının yapraklarla kapanmış olmasından dolayı yağmur suları ana caddelerde ulaşımı aksattı. Adliye çevresi ve Savaştepe Caddesi'nde araçlar güçlükle ilerledi. 155 hattında apartmanların bahçesine dolan su ihbarları gelirken, itfaiye ekipleri tüm ekipleri ile ihbarlara müdahale etti.

BANDIRMA'DA RÖGARLAR TAŞTI

Bandırma’da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren gök gürültülü yağış ve fırtına günlük hayatı sekteye uğrattı. Yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı rögarlar taştı. Sürücüler, araç trafiğin yoğun olduğu Haydar Çavuş Cami önünde taşan rögar nedeniyle zor anlar yaşadı. Sahil bandında ise fırtınanın etkisiyle bir ağaç kökünden söküldü.

Haberin Devamı

Balıkesirde su basan bodrum katta mahsur kalan aileyi itfaiye kurtardı

Cumhuriyet Meydanı, sahil bandı, Sevgi Yolu ve çarşı gibi kentin en canlı noktaları, deyim yerindeyse hayalet bir kente dönüştü.