Gündem Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Survivor 2018

Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Survivor 2018

23.03.2018 - 16:29 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'e sonradan dahil olan dört yarışmacıdan biri olan Batuhan Buğra Eruygun, Survivor izleyicilerinin en çok merak ettiği ve kim olduğunu sorguladığı yarışmacılardan biri olarak göze çarpıyor. Yarışmaya başlar başlamaz adaya uyum sağlayan Batuhan Buğra Eruygun'un özel hayatına dair merak edilen ayrıntıları sizler için derledik. İşte Batuhan Buğra Eruygun hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Batuhan Buğra Eruygun kimdir Survivor 2018

Survivor 2018'e yeni katılacak olan dört yarışmacıdan biri olan Batuhan Buğra Eruygun, en çok merak edilen isimlerden oldu. Batuhan Buğra Eruygun'un Survivor Gönüllüler Takımında yer alacağının açıklanmasının ardından, Batuhan Buğra Eruygun'un kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Haberin Devamı

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim almıştır ve atletizm sporu ile uğraşmaktadır. 110 metre engelli yarışmalarında koşan Batuhan Buğra Eruygun, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı ve milli sporcusudur. 2013 yılında düzenlenen yarışmada 7.98'lik derecesi ile ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibi olmuştur.

2013 yılında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, doping kullandığı gerekçesi ile iki sene boyunca resmi müsabakalardan men edilen Batuhan Buğra Eruygun'a 2015 yılında kanser teşhisi konulmuş ve uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşarak çok sevdiği atletizm sporuna devam etmiştir.

Haberin Devamı

Son olarak TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2018 yarışmasında yer alan Batuhan Buğra Eruygun, burada Gönüllüler Takımında mücadele etmektedir