Gündem BAYRAM TATİLİ TARİH ARALIĞI: MEB Bayram tatili ile ilgili duyuru paylaştı mı? Bayram tatili 2022 kaç gün, ne zaman başlıyor - bitiyor?

BAYRAM TATİLİ TARİH ARALIĞI: MEB Bayram tatili ile ilgili duyuru paylaştı mı? Bayram tatili 2022 kaç gün, ne zaman başlıyor - bitiyor?

29.04.2022 - 22:36 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı tatili ile ilgili sorular araştırılmaya devam ediyor. Okullar ve iş yerleri kaç gün bayram tatili yapacak büyük merak konusu oldu. Son günlerde gündemden düşmeyen bayram tatili haberleri yoğun ilgi görüyor. Hafta başında yapılan Kabine Toplantısı'ndan bayram tatili kararı çıktı mı? 2022 Ramazan Bayramı tatili ne zaman, hangi gün başlıyor, hangi tarihte bitiyor?

BAYRAM TATİLİ TARİH ARALIĞI: MEB Bayram tatili ile ilgili duyuru paylaştı mı Bayram tatili 2022 kaç gün, ne zaman başlıyor - bitiyor

Ramazan Bayramı bu yıl 2 Mayıs Pazartesi başlıyor, ardından 3 Mayıs Salı ve 4 Mayıs Çarşamba olacak şekilde 3 günü kapsıyor. Hafta sonu tatilinin ardından yaşanacak olan Ramazan Bayramı'nın tatil sayısı toplam 5 gün görünüyor. Vatandaşlar 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günleri hakkında bilgi almak istiyor. Ramazan Bayramı tatili 9 güne uzatıldı mı? Bayram tatili ne zaman bitiyor? Özellikle okulu olanlar ve çalışanların sabırsızlıkla öğrenmek istediği bayram tatili son durumu haberimizin devamında...

Haberin Devamı

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, 9 GÜNE UZATILDI MI, 5 MAYIS - 6 MAYIS EKLENDİ Mİ?

Bayram tatili şu an için toplam 5 gün görünüyor. Hafta sonu ile birlikte 2 Mayıs Pazartesi, 3 Mayıs Salı ve 4 Mayıs Çarşamba günleri art arda yaşanacak.

5-6 Mayıs tarihlerinin bayram tatiline birleştirileceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Konuya ilişkin resmi duyuru geldiğinde haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

BAYRAM TATİLİ TARİH ARALIĞI: MEB Bayram tatili ile ilgili duyuru paylaştı mı Bayram tatili 2022 kaç gün, ne zaman başlıyor - bitiyor

BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Bayram tatili 4 Mayıs Çarşamba günü son olacak. 5 Mayıs Perşembe günü okullar ve iş yerleri açık olacak.