Gündem Bayram tatilinde rezervasyon şoku

Bayram tatilinde rezervasyon şoku

09.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer’de Ramazan bayramı için internetten rezervasyon yaptıran tatilciler otelin aynı çıkmaması nedeniyle şaşkına döndü

Bayram tatilinde  rezervasyon şoku

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için, internetten rezervasyon yaptırarak İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ankara’dan Kemer’in Çamyuva beldesine gelen tatilcilerin hevesleri kursaklarında kaldı. 30’a yakın tatilci, konaklamak istedikleri otele sabah 07.00 sıralarında geldi. Ancak internette fotoğraflarını görerek rezervasyon yaptıkları otelle geldikleri otelin aynı olmadığını gören tatilciler, şaşkına döndü.

Paralarını geri aldılar
Karşılarında muhatap da bulamayan tatilciler, resepsiyon görevlisinden mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Sonuç alamayan tatilcilerle otel personeli arasında zaman zaman gergin dakikalar yaşandı.
Uzun tartışmaların ardından rezervasyonlarını iptal eden bazı tatilciler parasını alarak otelden ayrıldı. Otel yönetimi, rezervasyonlarını iptal eden diğer tatilcilere ise bayramdan sonra ödeme yapılacağını söyledi. Bunun üzerine otelden ayrılan tatilciler, ilçedeki başka otellere yerleşti.
Eskişehir’den gelen tatilci Şükran Kahramaner, internette 5 yıldızlı otel fotoğrafları olduğunu ancak karşılarında ise 2 yıldızlı bir otel durduğunu ifade etti. İstanbul’dan eşi ve çocukları ile gelen Engin Karataş ise insanların tatil için biriktirdiği parayla mağdur olduğunu vurguladı.