Gündem Bayrampaşa'da bıçaklı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Bayrampaşa'da bıçaklı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

09.06.2010 - 08:38 | Son Güncellenme:

İki esnafın park yüzünden başlattıkları ileri sürülen bıçaklı kavga kanlı bitti.

Bayrampaşada bıçaklı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Bayrampaşa'da emlak ve şarküteri dükkanı işleten iki esnafın park yüzünden başlattıkları ileri sürülen bıçaklı kavga kanlı bitti * Ensaf yakınlarının da karıştığı kavgada 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

* Yaralılar, tedavilerinin ardından gözaltına alındı Bayrampaşa'da emlak ve şarküteri işleten iki esnafın park yüzünden başlattıkları ileri sürülen bıçaklı kavga kanlı bitti. Ensaf yakınlarının da karıştığı kavgada 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Yaralılar, tedavilerinin ardından gözaltına alındı Olay, Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı 129 numara önünde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Rumeli Şarküteri adlı işyerinin sahibi Muharrem Hacıoğlu (57), cadde üzerinde bulunan Zengin Gayrimenkul önüne minibüsünü park etmek istedi. Gayrimenkul çalışanları ile şarküteri çalışanları arasında park yeri yüzünden tartışma çıktı.

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ Tartışma büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. İki taraf arasındaki bıçaklı kavgada, şarküteri sahibi Muharrem Hacıoğlu, ağabeyi Hüseyin Hacıoğlu (59) ve oğlu Melih Hacıoğlu (30) ile kavganın taraflarından Ramazan Turan ve Bekir Turan yaralandı. Yaralılar olay yeri yakınındaki Özel Şafak Hastanesi'ne kaldırıldı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Hüseyin Hacıoğlu Şafak Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Ramazan Turan Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Bekir Turan da İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ramazan ve Bekir Turan, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TEDAVİNİN ARDINDAN GÖZALTI Kavgada hafif şekilde yaralanan ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sevk edilen Hüseyin ve Melih Hacıoğlu, tedavileri Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayın sonrası kan gölüne dönen cadde, polis ekiplerinin çalışmalarının ardından, itfaiye tarafından tazyikli suyla temizlendi. Kavga sırasında Ramazan Turan'a ait olduğu belirtilen otomobil de zarar gördü. Kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.