Gündem Bebeğini kucağına almak için gün sayıyor

Bebeğini kucağına almak için gün sayıyor

13.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Alanya’da mobilya ustalığı yapan İsmail Coşkun (25), 2.5 ay önce çalışırken geçirdiği iş kazasında sağ elinin baş parmağı koptu.

Bebeğini kucağına  almak için gün sayıyor

Mdf kaplama makinesinde iki merdane arasına elini kaptıran Coşkun, elini kurtarmak isterken bu kez de dirseğinin üst kısmından ağır yaralandı. İş arkadaşları tarafından hastaneye götürülen Coşkun, buradaki müdahalenin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden El Cerrahı Op. Dr. Mehmet Ali Uysal tarafından ameliyata alınan Coşkun’un baş parmağı mikro cerrahi tekniğiyle yerine dikilirken, kolundaki yaralı bölgeye ise bacak derisinden yama yapıldı.

Haberin Devamı

Bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı olan Coşkun, 2.5 aylık zorlu günlerin ardından yavaş da olsa parmağını ve dirseğini hareket ettirebiliyor. Artık kendisini daha iyi hissettiğini ve 8 aylık bebeğini rahatlıkla kucağına alacağı günlerin hayalini kurduğunu belirten Coşkun, “Henüz parmağım tam kapanmıyor ama yavaş yavaş dirseği bükebiliyorum” dedi.l SELMA KUNAR Antalya DHA