Gündem Ben Bilmem Eşim Bilir 8.yeni bölüm fragmanında iğne oyunu mücadelesi!

Ben Bilmem Eşim Bilir 8.yeni bölüm fragmanında iğne oyunu mücadelesi!

20.07.2016 - 16:30 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, sunuculuğunu Şule Zeybek’in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir Evi’nde bugün “İğne Kafa” oyunu oynanacak. Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışmacı çiftlerimiz "İğne Kafa" oyununda erkekler kafalarına iğneli baret takarak eşlerinin attıkları içi su dolu balonları patlatmaya çalışacaklar. İşte Ben Bilmem Eşim Bilir 8.yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Ben Bilmem Eşim Bilir 8.yeni bölüm fragmanında iğne oyunu mücadelesi

Büyük bir ilgi ile takip edilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir 8.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ben Bilmem Eşim Bilir Evinde aileler sıkı bir rekabet içine giriyor. Birbirinden eğlenceli ve zorlu yarışların olduğu Ben Bilmem Eşim Bilir 8.yeni bölüm fragmanı ve detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Ekranlarının sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir 8. Bölüm 20 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00'da Kanal D'de!

Yarışmacı çiftlerimiz "İğne Kafa" oyununda erkekler kafalarına iğneli baret takarak eşlerinin attıkları içi su dolu balonları patlatmaya çalışacaklar. Ben Bilmem Eşim Bilir 8. Bölüm 20 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00'da Kanal D'de!

Kanal D’nin, sunuculuğunu Şule Zeybek’in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir Evi’nde bugün “İğne Kafa” oyunu oynanacak. En çok balonu patlatan çiftin 1000 puan kazanarak gün birincisi olmaya hak kazanacağı oyunda erkekler kafalarına iğneli baret takarak eşlerinin attıkları içi su dolu balonları patlatmaya çalışacaklar.

Ayrıca çiftler, Cuma günü stüdyonun final oyunu olacak olan “Penaltı” oyununu bugünden itibaren çalışmaya başlayacaklar.
Ben Bilmem Eşim Bilir 8. Bölüm 20 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR 8.YENİ BÖLÜM FRAGMANI



BEN BİLMEM EŞİM BİLİR 7.BÖLÜM İZLE

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR 7.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ben Bilmem Eşim Bilir 7. Bölüm'de; yarışmacı çiftlerimiz "Labirent Oyunu"ile topları birer birer "a" noktasından "b" noktasına en hızlı şekil de götürmeye çalıştılar.

Kanal D’nin, sunuculuğunu Şule Zeybek’in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı "Ben Bilmem Eşim Bilir Evi"nde ikinci haftanın ikinci oyunu "Labirent" oldu.

Oyun da çiftler eşleriyle karşılıklı durarak "Labirent Oyunu"ile topları birer birer "a" noktasından "b" noktasına en hızlı şekil de götürmeye çalıştılar.

Bu oyunla beraber Cuma günü final de yarışacak 2. çift 1000 puan alarak final biletinin sahibi olacak.

Haberin Devamı

ŞULE ZEYBEK KİMDİR?

1975 İstanbul doğumlu olan olan güzel sunucu 44 yaşındadır. Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in kızıdır. Aydın Doğan ise teyzesi ile evlidir; yani eniştesidir. Aslen Sosyoloji mezunu olan Şule Zeybek daha sonra reklam ajansında metin yazarlığı yapmıştır. 2000 yılında ise Yiğit Bulut ile evlenmiş ve Kanal D de haber spikerliği yapmıştır. Daha sonra Yiğit Bulut’tan boşanmıştır. Son olarak Yiğit Bulut ile evlenmiş ve 10 yıl evli kalmıştır. Bir çocuk annesidir. Sevgilisi şu anda bilinmemektedir.