Gündem Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel'de eğlence tavan yaptı!

Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel'de eğlence tavan yaptı!

31.12.2016 - 12:16 | Son Güncellenme:

Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel programı ile dün akşam Kanal D ekranında izleyenleri ile buluştu. Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel'de Kibariye - Ali Küçükbalçık, Chloe- Serdar Ortaç, Hilal - Ferman Toprak, Wilma Elles- Kerem Göğüş.gibi ünlü isimler yarıştı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı özel konseri ile eğlence tavan yaptı.

Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özelde eğlence tavan yaptı

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması yılbaşına özel bölümüyle ekranlara gelecek. Ufuk Özkan'ın sunduğu yarışmada Türk sanat müzğinin "Diva"sı Bülent Ersoy sesi ve şarkılarıyla herkesi büyüleyecek. Ben Bilmem Eşim Bilir'de izleyiciler keyifli bir yılbaşı akşamı geçirecek ve kahkahaya doyacak.

Haberin Devamı

Ben Bilmem Eşim Bilir'in yılbaşına özel programında ünlü çifteler yarışacak. İşte o ünlü isimler: Kibariye - Ali Küçükbalçık, Chloe- Serdar Ortaç, Hilal - Ferman Toprak, Wilma Elles- Kerem Göğüş. Çiftler arasındaki komik ve heyecanlı iletişim Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında eğlenceyi zirveye çıkaracak.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİT YEILBAŞI ÖZEL 1. FRAGMANI

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında Kibariye, Serdar Ortaç ve Ferman Toprak gibi başarılı sanatçılar da şarkılar seslendirerek keyifli bir akşam yaşatacak. Türk popunun ünlü isimleri Buray, Derya Uluğ ve Tuğba Yurt da Ben Bilmem Eşim Bilir'in Yılbaşı Özel programına konuk olarak katılacak.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİT YEILBAŞI ÖZEL 2. FRAGMANI

Ayrıca, İllüzyonist Aref Ghafouri'nin de yer alacağı programda ünlü yarışmacılar ile birlikte muhteşem bir şov gösterisi ortaya çıkacak.

Yazarlar