Gündem Benzincide gelen dramatik ölüm

Benzincide gelen dramatik ölüm

29.09.2010 - 13:15 | Son Güncellenme:

RTÜK üyesi Mehmet Dadak, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Makam aracıyla havaalanına giderken fenalaşan Dadak, bir benzin istasyonunda can verdi.

Benzincide gelen dramatik ölüm

RTÜK üyesi Mehmet Dadak, Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu 64 yaşında hayatını kaybetti. RTÜK toplantısı için İstanbul’a gitmek üzere bu sabah makam aracıyla Esenboğa Havalimanı'na doğru yola çıkan Dadak, İskitler semtinde fenalaştı. Şöförüne ‘’Murat ben iyi değilim arabayı durdur’’ dedi. Şoforü de aracı bir benzin istasyonuna yanaştırdı. Dadak nefes almakta zorlanınca ambulans çağırıldı. Ancak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürülürken vefat etti.

Haberin Devamı

ÜÇ AYDIR HAYATA KÜSMÜŞTÜ

Dadak üç ay kadar önce eşinin kanser hastalığına yakalandığını öğrenmiş ve adeta hayata küsmüştü. Daha önce de kalp ameliyatı geçiren ve kalbine stent takılan Dadak, 2005 yılında CHP kontenjanından TBMM tarafından RTÜK üyeliğine seçilmişti. 1946 yılında Konya’da doğan Mehmet Dadak, 1972 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi ve 1974 yılında serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Ankara’da 12 şirketten oluşan bir toplulukta 25 yıl çalıştı. 13 Temmuz 2005’de ise TBMM tarafından RTÜK üyeliğine seçildi. Dadak, evli ve iki çocuk babasıydı.