Gündem Beyzanur'un yüzü ve vücudunu yakan olay! Bir anda alevler arasında kaldı

Beyzanur'un yüzü ve vücudunu yakan olay! Bir anda alevler arasında kaldı

08.07.2023 - 10:30 | Son Güncellenme:

Antalya'da sanayi sitesindesinde çalışan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu'nun yüzü ve vücudu yaşadığı olay sonrasında ciddi derecede yandı.

Muratpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde elektromekanik alanında eğitim gören Beyzanur Hatmorioğlu (17), sanayi sitesindeki bir araç servisinde de kalfa pozisyonunda çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Hatmorioğlu ve ustası, 20 Haziran'da servise gelen otomobilin arka koltuğu altındaki yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken, aküden çıkan kıvılcım parlamaya neden oldu.

YÜZÜ VE VÜCUDU YANDI

O sırada aracın içinde bulunan ve alevler arasında kalan Beyzanur Hatmorioğlu'nun yüzü ve vücudu ciddi derecede yandı. Durumun bildirilmesiyle adrese gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Beyzanur Hatmorioğlu, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİYE ALINDI

Hatmorioğlu, müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Polis soruşturma başlatırken, otomobile de teknik inceleme için el konuldu. Araç servisi yetkilileri, olaya ilişkin açıklama yapmadı.

SAÇINI BAĞIŞLADI

Haberin Devamı

Hatmorioğlu'nun annesi Leyla Kaya, kızının tedavisinin sürdüğünü söyledi. Kaya, Beyzanur'un saçının sağlam kalan bölümlerini kestirdiğini, kanser hastalarına peruk yapılması için Kanser Savaşçıları Derneği'ne bağışladığını söyledi.

Beyzanurun yüzü ve vücudunu yakan olay Bir anda alevler arasında kaldı