Gündem Bıçaklama olayı çok kan bağışına devam

Bıçaklama olayı çok kan bağışına devam

10.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, düzenlenen kampanya kapsamında kan bağışında bulundu, yaptığı konuşmada, “Erzurum’da maalesef bıçaklama olayları çok fazla, bu nedenle kana en fazla ihtiyaç duyulan bir yer. ‘Kan akmasın’ diyorum ama biz kan vermeye devam edelim” dedi

Bıçaklama olayı çok kan bağışına devam

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ile Türk Kızılay Erzurum Bölge Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasında Emniyet Müdürlüğü birifing salonunda kan veren Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, herkesi kan vermeye davet etti. Emniyet Müdürü Yıldız şöyle konuştu:
“Erzurum’da maalesef bıçaklama olayları çok fazla olduğu için bu da kana en fazla ihtiyaç duyulan bir yer olarak gözüküyor. Ben ’Bu kan akmasın’ diyorum. Ama biz kan vermeye devam edelim. Erzurum’da yanlış bir alışkanlık var. Çok fazla bıçak kullanılıyor. İnsanlar üzerlerinde bıçak taşıyor. Problemlerini çözme yolu olarak bıçak kullanılıyor. Bizim Erzurumlumuza, dostlarımıza, hemşehrilimize yakışmıyor. Erzurum’da bir daha kan akmasın istiyoruz”