Gündem Bir Litre Gözyaşı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Litre Gözyaşı konusu ve oyuncu kadrosu

Bir Litre Gözyaşı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Litre Gözyaşı konusu ve oyuncu kadrosu

06.10.2018 - 22:47 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin büyük bir merakla beklenen yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı 1. bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Daha ilk bölümden büyük beğeni toplayan dizinin 2. yeni bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte bu sorunun cevabı ve dizinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Bir Litre Gözyaşı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Bir Litre Gözyaşı konusu ve oyuncu kadrosu

Bir Litre Gözyaşı 1. yeni bölümüyle yayınlandı ve oldukça büyük bir ilgi gördü. Peki başrolünde Sanem Çelik gibi usta bir oyuncu bulunduran Bir Litre Gözyaşı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR LİTRE GÖZYAŞI OYUNCU KADROSU

Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni dizi Bir Litre Gözyaşı'nın başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Yürekli, Helin Kandemir yer alıyor. Pazar akşamları ekrana gelecek olan yeni dizisi amansız bir hastalığa yakalanan kızını hakettiği gibi mutlu yaşatabilmek için elinden geleni yapan bir annenin hikayesini konu alıyor.

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN KONUSU

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI 1. BÖLÜM FRAGMANI



BİR LİTRE GÖZYAŞI 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bir Litre Gözyaşı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.