Gündem Bir Litre Gözyaşı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.10.2018 - 12:23 | Son Güncellenme:

Bir Litre Gözyaşı 4. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Litre Gözyaşı yeni bölüme Cihan ve Mahir arasındaki yakınlığın Ali'yi sinirlendirmesi ve sonrasında gelişen olaylar damga vurdu. Peki Bir Litre Gözyaşı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Litre Gözyaşı yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı ve gözler yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizi Bir Litre Gözyaşı 5. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞU 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Litre Gözyaşı 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Cihan ve Mahir arasındaki yakınlık Ali'yi sinirlendiriyor!
Cihan, Ali ile aralarında yaşanan kavga yüzünden hırsını Mahir'den çıkarıyor! Mahir ise, Ali ile kavga etmekten dolayı kendisine kızıyor. Aralarındaki kavganın nedeni de ortaya çıkıyor. Ali, Cihan ve Mahie arasındaki arkadaşlıklarının yakınlıkları yüzünden kıskançlık duyuyor. Düşüncesine göre Mahir, Cihan'a aşıktır. Bu düşüncesini de Cihan'a açmaktan gocunmuyor. Üstüne üstlük maço biri gibi davranıp Cihan'dan, Mahir'le olan arkadaşlıklarına mesafe koymasını istiyor.

BİR LİTRE GÖZYAŞU 4. BÖLÜM FRAGMANI