Gündem Bir Zamanlar Çukurova 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.02.2019 - 07:45 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 19. son bölümü yine seyirciye ekrana kilitledi. Heyecan dozu oldukça yüksek olan son bölümde Fekeli yıllardır saklanan sırrı ortaya çıkarmak için harekete geçiyor. Peki gerçek ne? Konaktakiler gerçeği öğrenecek mi? Peki Bir Zamanlar Çukurova 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da ortalık karışıyor. Sait'in kendisine ihanet ettiğini öğrenen Demir, Sait'in sonunu getiriyor. Bunu öğrenen Fekeli ise çiftliğe baskın yapıyor. Peki, Fekeli geçmişin sırlarını ortaya dökecek mi?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümü 14 Şubat Perşembe akşamı ATV'de olacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta Demir toprak altından kaldıktan sonra sağlığına kavuşmuş ve evine dönmüştür. Züleyha ve Demir katıldıkları bir yemekte Yılmaz ve hemşire Müjgan'ı el ele görünce Züleyha'nın kanayan yarası bir kat daha artar. Demir'in kıskançlığı bir türlü son bulmayınca Züleyha nefretini Demir'e kusar.

Yılmaz tüm gerçekleri Müjgan'a anlatır ve yeni bir ilişkiye ilk adımda yalanı ortadan kaldırır. Müjgan her geçen gün Züleyha'ya iyice bağlanırken Yılmaz'ın vereceği cevaplar çok önemlidir. Pamukları ıslatarak kullanamaz hale getirten Demir'den uhuletle ve suhuletle intikam almak isteyen Demir ve Fekeli konağın tapusunu almayı başarır.