Gündem Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm fragmanlarında sular durulmuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm fragmanlarında sular durulmuyor!

14.11.2019 - 10:17 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 44. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yoplu sünnet düğününde tavuktan yaşanan zehirlenme nedeniyle Demir, Gaffur'dan hesap sorar. Çukurova'da Vali dahil herkes ise sorumlu olarak Demir Yaman'ı görür. Demir Yaman'ın itibarını ise Yılmaz'ı gönlünden silen Züleyha kurtaracaktır.

Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm fragmanlarında sular durulmuyor

Bir Zamanlar Çukurova 44. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta toplu sünnet töreninden tavuktan kaynaklanan zehirlenme Yamanların itibarını yerle bir eder. Tavukları alan Gaffur'dan hesap soran Demir, onu dövmekle kalmıyor aynı zamanda elindeki en değerli şey olan Saniye'yi elinden alıyor.

Haberin Devamı

Yamanlar'ın düzenlediği toplu sünnet töreninde yaşanan bu zehirlenme olayının ardıdan tüm dikkatler Demir Yaman'a çevrilir. Yılmaz'ı buluşmaya gelmemesinden dolayı silen Züleyha ise artık Demir Yaman'ın karısı olarak kaderine razı olmayı kabullenir. Demir Yaman'ın itibarını koruyacak olan ise Züleyha olacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 44. BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 44. BÖLÜM 2. FRAGMANI