Gündem Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölüm fragmanlarında Yılmaz, Demir'e oyun oynuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölüm fragmanlarında Yılmaz, Demir'e oyun oynuyor!

21.11.2019 - 09:39 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz ve Demir'i barıştırmak için çabalayan Fekeli ve Hünkar'ın çabaları ilk dakikadan sonuçsuz kalıyor. Yılmaz, Demir'e beklemediği sürpriz bir oyun oynuyor. Entegre tesis için yapılan ortaklıktan çekilen Yılmaz bunu Demir'e bir lütuf olarak sunsa da gerçek sonra ortaya çıkıyor. Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ATV'de...

Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölüm fragmanlarında Yılmaz, Demire oyun oynuyor

Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu hafta Demir ve Yılmaz'ı barıştırmak ve iki aile arasında bir bağ kurulmasını sağlamak için Fekeli ve Müjgan, Yılmaz'ı Hünkar ise oğlu Demir'i ikna eder. İkili zor da olsa bir araya gelir ve ilk dakikadan yeni bir savaşın fitili ateşlenir.

Haberin Devamı

Yılmaz entegre tesis için yapılan ortaklıktan çekildiğini Demir'e lütuf olarak sunsa da işin o kadar masumane olmadığı sonradan ortaya çıkacaktır. Fekeli ve Yılmaz yaşanan olayların ardından ilk kez bu kadar şiddetli bir kavgaya tutuşacak, Fekeli masaya yumruğunu vuracaktır. Züleyha, Yılmaz'a olan nefreti ve aşkı arasında Yamanların gelini olmayı kabullenmeyi denese de bu konuda pek başarılı olamaz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. BÖLÜM 2. FRAGMANI