Gündem Birgül Memiş'in tecavüze uğradığı ortaya çıktı! Çocuğun babası ise...

Birgül Memiş'in tecavüze uğradığı ortaya çıktı! Çocuğun babası ise...

03.12.2018 - 17:37 | Son Güncellenme:

Bir anne, 3 adam ve 4 yaşında bir çocuk...  Velayetini almak istediği çocuğunun ilk eşinden olmadığını söyleyen genç kadının geçmişte tecavüze uğradığı da ortaya çıktı.

Birgül Memişin tecavüze uğradığı ortaya çıktı Çocuğun babası ise...

İlk kocasını aldattığını ve çocuğun 2. adamdan olduğunu belirten Birgül Memiş'in üçüncü bir kişi ile şu an evli olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ise Memiş'in akrabası tarafından tecavüze uğradığı açıklandı. Birgül Memiş ise gözyaşlarına boğuldu. Birgül Memiş, tecavüz olayını ailesine anlattığı zaman yaşananları şöyle anlattı: "Her yerim yara bere içerisindeydi. Hiçbiri inanmadı hepsi akrabalarının yanında oldu."

Haberin Devamı

Ailesinin susmasını söylemesinden dolayı "İşe gidiyorum" diyerek evden kaçtığını belirten Birgül Memiş, 4 yaşındaki oğlunun babasının eski eşi olmadığını iddia etti. Memiş'in iddiası üzerine ilk eş, DNA testi yaptırmayı kabul etti. Genç kadın aylar sonra çocuğunu gördü. Oğluyla hasret giderme fırsatı buldu. Küçük çocuk ise aylar sonra gördüğü annesini istemedi. 24 yaşındaki genç kadının evliyken başka bir adamdan çocuk yaptığı ve şimdi ise üçüncü bir isimle imam nikahlı evli olduğu öğrenilmişti.

KOCASININ 3 ÇOCUĞU OLDUĞUNU CANLI YAYINDA ÖĞRENDİ

Birgül Memiş'in imam nikahlı kocası programa telefonla bağlandı, söyledikleri ise stüdyodaki herkesi hayrete düşürdü. Kocasının 3 çocuğu olduğunu orada öğrenen 24 yaşındaki Memiş, gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

ÇIPLAK FOTOĞRAF GÖNDERİYORMUŞ

Öte yandan imam nikahlı 3. koca Birgül’ün eski eşi Faruk Aydın hakkında ilginç iddialarda bulundu. Faruk’un Birgül’den oğlunu göstermesi karşılığında uygunsuz fotoğraf istediğini, Birgül’ün de gönderdiğini belirtti. Bu iddia Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

Birgül Memişin tecavüze uğradığı ortaya çıktı Çocuğun babası ise...

"İLK KOCAMI SEVMİYORDUM"

18 yaşında ilk evliliğini yapan ve ilk kocası Faruk Aydın’ın çocuğun kendisinden olmadığını bildiği halde velayetini üzerine aldığını ileri süren Memiş, şunları dile getirmişti:

"18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu.

Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum. İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu."

Şimdiki eşiyle imam nikahlı olduğunu da söyleyen 24 yaşındaki Memiş, "Neden resmi nikah kıymadınız?" sorusuna ise "Biraz zaman istedi resmi nikah kıymak için. Ben de kendisine zaman tanıdım" dedi.

Birgül Memişin tecavüze uğradığı ortaya çıktı Çocuğun babası ise...

Memiş mahkemede çocuğun velayetini verme sebebini ise "O zaman sokakta kalıyordum. Çocuğu kendimle beraber sokakta rezil edemezdim” sözleriyle açıkladı. Gerçek babasının çocuğu istemediğini de belirten Memiş, "O madde içip satan bir insan. O zamanlar böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Şimdi çocuğu istese dahi vermem” dedi.
Müge Anlı'nın “Çocuğun başkasından olduğunu söylemeye korkmadın mı?” sorusuna ise “Hayır” yanıtını veren Memiş, "Ben yüzde yüz eminim. Kendi çocuğumun kimden olduğunu bilmeyecek miyim?" diyerek DNA testi yapılmasını istedi.

Haberin Devamı