Gündem BİRİ BAYRAMDAN DÖNÜYORDU BİRİ DÜĞÜNE GİDİYORDU

BİRİ BAYRAMDAN DÖNÜYORDU BİRİ DÜĞÜNE GİDİYORDU

09.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaza, Kırıkkale-Keskin karayolunda Çankurtaran Köyü yakınlarında dün saat 10.45’de meydana geldi

BİRİ BAYRAMDAN DÖNÜYORDU BİRİ DÜĞÜNE GİDİYORDU

Kırıkkale’den Keskin istikametine gitmekte olan, Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü sanatçısı Vedat Cöke’nin kullandığı otomobile, Kayseri’den İstanbul’a gitmekte olan Mustafa Topçu yönetimindeki minibüs, sürücüsünün şerit ihlali yapması sonucu orta refüjü aşarak çarptı. Minibüs, yolun sağına takla atarak devrildi.
Kaza sonrası her iki araç çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönerken, otomobilde bulunan Vedat Cöke, Turan Güngör ve Reyhan Karadağ ile minibüste bulunan Perihan Çiğdeman olay yerinde öldü. Otomobildeki 4 kişinin Kaman ilçesinde bir düğüne gittikleri, dördünün de Ankaralı yerel sanatçılar oldukları öğrenildi. Minibüste bulunanlardan Emine Topçu ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kazada ölen bir kişinin ise kimliği henüz belirlenemedi.
Kazada ağır yaralanan aynı aileden Abdullah, Rukiye, Mustafa, Firuzan (56) ve Abdullah Topçu (11) kaldırıldıkları Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazaya karışan minibüste bulunan kurban etleri de karayoluna saçıldı.

Haberin Devamı

53
Kurban Bayramı arifesinden bu yana yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen kazalarda ölenlerin sayısı 53’e, yaralananların sayısı ise 249’a ulaştı.

Yazarlar