Gündem Bodrum’da dehşet

Bodrum’da dehşet

31.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Göltürkbükü’nde saat 03.00 sıralarında iki kulübün arasına gelen saldırgan, iki tabancayla rastgele 26 el ateş etti. Bu sırada müzik eşliğinde eğlenen 400 tatilci, kurşun yağmuruna tutuldu. 21 yaşındaki komi öldü. Olayın ardından saldırgan kaçarken, jandarma beach clubler ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Bodrum’da dehşet

Bodrum’da bir saldırgan sabaha karşı 03.00 sıralarında Göltürkbükü’nde Çilek Beach Club’a otomobille geldi. Sahile inen saldırgan önce Sess Beach Club’ı sordu. Yanda olduğunu öğrenince, o tarafa yöneldi. İki kulüp arasında duran saldırgan, belindeki iki tabancayı çıkarıp, rastgele ateş etmeye başladı. Kulüplerde müzik eşliğinde eğlenen
400 tatilci kurşun yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Tatilciler arasında panik

Kulüplerde panik yaşanırken, kurşunlara hedef olan komi Furkan Say (21) öldü, garson Nesibi Günenç (28), garson Yasin Kaya (29) ile 2 müşteri yaralandı. Çifte tabancalı saldırgan, geldiği otomobile binerek kaçtı.

‘Saldırganı tanımıyoruz’

Çilek Beach Club’ın muhasebecisi Gökhan Balcı anlattı: “Saldırganı tanımıyoruz, niye böyle bir şey yaptığını da bilmiyoruz. Ortalıkta iki kulüp arasında husumet olduğu, çalışanlarının birbirine girdiği söylentileri dolaşıyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor.”

Kulüp sahibinin iddiası

Her iki kulüp ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, saldırganın iki tabancayla 26 el ateş ettiği ortaya çıktı. Sess Beach Clup işletmecisi Celal Yarar, 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı, çifte silahlı saldırının kendilerine yönelik olmadığını öne sürdü. Yarar, “Komşu Çilek Beach Club’tan ateş ederek gelen saldırganın tabancalarından çıkan kurşunlar, bizim kulübe kadar geldi. Asıl saldırının oraya olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Oğlum motosiklet için çalışıyordu

Bodrum’da gece çifte tabancalı kişinin düzenlediği silahlı saldırıda, Sess Beach Club’ta komilik yapan Furkan Say (21) öldü. Furkan’ın babası Hasan Say acı haberi alınca olay yerine koşup feryat etti. Acılı baba, “Evladıma doyamadım. Daha doğru dürüst ‘Babacığım’ bile diyemeden hayatının baharında öldürüldü. Ciğerim yandı. Keşke çalışmasına izin vermeseydik. Bir motor sevdasına yandı gitti oğlum. Saldırgan yakalanıp cezalandırılsın.” Furkan’ın motosiklet alma hayaliyle çalıştığı belirtildi. Gencin İstanbul’da toprağa verileceği belirtildi.

Bodrum’da dehşet

Sunucunun eşi de yaralandı

Bodrum’daki silahlı saldırıda kurşunlara hedef olup yaralanan iki müşteriden birinin televizyon sunucusu Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Zeynep Molho’nun sırtına isabet eden kurşun ameliyatla çıkarılacak.

Bodrum’da dehşet

Jandarma önlem aldı

Bodrumda çifte tabancalı saldırganın iki beach clubte dehşet saçıp, 1 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi de yaralanmasının ardından bugün Çilek Beach Club'a gelen bir kaç kişi olay çıkardı. Bu kişiler kaçarken, jandarma beach clubler ile çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Haberin Devamı