Gündem Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanında sırlar açığa çıkıyor!

Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanında sırlar açığa çıkıyor!

05.12.2016 - 15:01 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizide Evren ve Gözde arasında yaşananlar ortaya çıkıyor. Evren ailesini kaybediyor. Ateş babasından hesap sormak için harekete geçiyor. Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanında sırlar açığa çıkıyor

Yapımcılığını TMC Film – Erol Avcı’nın, senaristliğini Başar Başaran, Emre Özdür üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Bodrum Masalı 15. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Bodrum Masalı dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanı yayınlandı. odrum Masalı yeni bölümde Yıldız, Evren'in kendisini aldattığını öğrenecek mi? Faryalı, Evren'i Gözde'yle görüyor!

Haberin Devamı

Kadrosunda Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Ezgi Şenler, Bora Cengiz gibi oyuncuların yer aldığı Bodrum Masalı yeni bölümü ile 11 Aralık 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

BODRUM MASALI 16. BÖLÜM FRAGMANI



BODRUM MASALI 15. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 15. Bölüm'de; Faryalı ile Yıldız'ın geçmişi, herkeste derin etkiler bırakıyor! Yıldız’ın kutuyu yakmasıyla umutları yok olan Faryalı, hayatını tümden değiştirecek bir karar alır. Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın hâlâ peşinde olduğunu saklamak zorundadır. Üstelik Alara da bu işi bozmak için işe koyulur.

Haberin Devamı

Gözde hem otel hem de Evren’le ilgili büyük planına Gönenç’i dahil eder, bir yandan da Faryalı ile Yıldız’ın arasındaki gerilime dahil olur. Kelebek ve Su yeni ilişkilerini Ateş’ten gizli yaşamaya başlar, önlerine başka engeller de çıkacaktır.