Gündem Bodrum Masalı 18. bölüm fragmanında Aslı ve Ateş polisten kaçıyor!

Bodrum Masalı 18. bölüm fragmanında Aslı ve Ateş polisten kaçıyor!

01.01.2017 - 12:07 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamı ekrana gelecek olan Bodrum Masalı dizisinde heyecan dozu giderek yükseliyor. Yusuf'un adamlarından araba işini alan Ateş, Aslı, ve Kelebek bagajda birinin olduğunu görünce polisten kaçmak zorunda kalacaklar. Bodrum Masalı yeni bölüm ile Pazar akşamı Kanal D ekranında...

Bodrum Masalı 18. bölüm fragmanında Aslı ve Ateş polisten kaçıyor

Bodrum Masalı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Bodrum Masalı 18. bölüm fragmanında Ateş ve Aslı bagajda bir adamın olduğunu görünce şoke olur ve polisten kaçmaya karar verir. Kelebek yaşananlara anlam veremezken bagajdaki adamı görünce Ateş ve Aslı'ya hak verecektir. Bodrum Masalı 18. yeni bölüm fragmanında Evren ve Yıdız arasında büyüyen kavganın dozu gün geçtikçe artmaktadır.

Haberin Devamı

Evren, Yıldız'ı Ateş'in Faryalı'nın oğlu olmasını ortaya çıkarmakla tehdit eder. Yaşananlar karşısında Faryalı, Evren'den hesap sormak ister ama başarısız olur. Yusuf'un adamlarına hesap sormaya kalkan Kelebek bir anda neye uğradığını şaşırır. Silahına sarılan Yusuf'un adamlarına karşılık Faryalı imdada yetişir. Peki Bodrum Masalı 18. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek mi?

Bodrum Masalı 18. yeni bölüm bu akşam ekrana gelmeyecek. Yılbaşı dolayısıyla ertelenen Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümü önümüzdeki hafta ekrana gelecek.

BODRUM MASALI 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aldatıldığını anlayan Yıldız, havaalanında uçağa binmek üzere olan Evren ve Gözde ile yüzleşir. Bu zor günlerde yanında yine Faryalı vardır. Su’nun da affetmediği Evren artık evdeki herkes tarafından dışlanmıştır. Aslı, evine giren Alara ve Uzay’a hesap sorar.

Haberin Devamı

Öte yandan, Uzay’ın Faryalı Otel’deki ortaklığı gençlerin sinirini bozmaktadır. Ateş, ailenin reisliğine soyunur ama para bulmak için üzerine atlayacağı iş, başını hiç beklemediği bir derde sokacaktır.