Gündem Bodrum Masalı 19. yeni bölüm fragmanında Faryalı gerçeği öğreniyor!

Bodrum Masalı 19. yeni bölüm fragmanında Faryalı gerçeği öğreniyor!

07.01.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Bodrum Masalı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizinin son bölümünde Ateş ve Kelebek, kaçırdıkları arabının bagajından çıkan Ferdi'nin hikayesine ortak oldular. Yusuf'un kızı Aylin'i seven Ferdi'ye adaya kaçma konusunda yardımcı oldular. Ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanında Evren, Faryalı'ya gerçekleri açıklar duydukları karşısında şoke olan Faryalı Yıldız'a sitem edecektir.

Bodrum Masalı 19. yeni bölüm fragmanında Faryalı gerçeği öğreniyor

Kanal D ekranında yayınlanan Bodrum Masalı 18. bölüm ile dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi. Ekrana gelen Bodrum Masalı son bölümde Ateş ve Aslı arabanın bagajında biri olduğunu görünce polisten kaçmak zorunda kaldılar. Kelebek sayesinde arabayla beraber gözden kaybolan Ateş ve Kelebek, arabanın bagajından çıkan Ferdi Kozancı adında zengin bir ailenin çocuğunun hayatını kurtardılar. Ferdi karşılık olarak polisleri Ateş, Aslı ve Kelebek'in peşinden kurtardı. Yılbaşı gecesinin yaşandığı Yıldızlı Otel'de geceye hazırlıklar Yıldız, Su, Aslı, Ateş ve Kelebek tarafından yapıldı. Evren dağılan ailesini yeniden toparlamak adına oğlu, karısı ve kızına yılbaşı hediyesi aldı. Öte yandan Yusuf'un evinden kızı Aylin'i kaçıran Ferdi, Kelebek ve Ateş'in yardımıyla Süha'nın teknesi ile adaya geçtiler. Soluk soluğa izlenen Bodrum Masalı son bölüm ardından 19. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bodrum Masalı 18. Bölüm'de;

Ateş’in para bulabilmek için girdiği araba transferi işi bekledikleri gibi gitmez. Arabanın bagajında genç bir adam bulurlar. Kelebek, Aslı ve Ateş, peşlerindeki polisten kaçmaya çalışırken, arabanın bagajında buldukları gencin kim olduğunu merak etmektedirler. Yıldız ise Evren’den boşanmaya kararlıdır. Verdiği kararı uygulamak için harekete geçer ama Evren boşanmamak için direnecektir.

BODRUM MASALI 19. BÖLÜM FRAGMANI