Gündem Bodrum Masalı 4. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Bodrum Masalı 4. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

03.09.2016 - 15:21 | Son Güncellenme:

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Bodrum Masalı bomba bir bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerini alt üst eden dizi Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı...

Bodrum Masalı 4. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı

Bodrum Masalı 4. bölüm sinyallerini verdi. İlk üç bölümü ile ekran karşısına kilitleyen dizi Bodrum Masalı'nın yeni bölümü izleyicisi tarafından heyecan ile bekleniyor. Kanal D ekranlarının yeni öyküsü Bodrum Masalı'nın 4. yeni bölüm ayrıntıları ile ilgili bütün detaylar haberimizde yer alıyor. İşte o detaylar...

Haberin Devamı

Yapımcılığını TMC Yapım/ Erol Avcı'nın üstlendiği dizi Bodrum Masalı'nın başrollerinde ise, Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş) gibi genç ve başarılı oyuncular yer alıyor. Bodrum Masalı 8 Eylül Perşembe Kanal D ekranında...

BODRUM MASALI SON BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BODRUM MASALI 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 3. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bodrum Masalı 3. Bölüm'de; Alara ile Ateş, babaları yüzünden karşı karşıya geliyorlar! Evren, Cahit’in verdiği bilgi ile tuzağa düşmüş, yeri tespit edilmiştir. Borcuna karşılık hapse girme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Polisten kaçar ve saklanır. Ergüven ailesi tüm güçleri ile Evren’in borcunu ödemeye çalışırken Yıldız’ın ve Ateş’in Evren’e olan öfkesi artmaktadır. Cahit’in olaydaki rolünün açığa çıkması Ateş ve Alara’yı karşı karşıya getirir. Gözde ise Yıldız’ın Evren’e olan öfkesini Evren’i birlikte kaçmaya ikna etmek için kullanır. Yıldız’a olan aşkını kalbinin derinliklerine gömmüş olan Faryalı, kendisini hiç istemediği halde Ergüvenlerin ailevi problemleri ile uğraşırken bulur. Su, babasının kurtulması için çabalarken Kelebek’ten yardım alır. Cenk, Kelebek’i kıskanmaya başlar. Arkadaşı Uzay’ın da doldurması ile Su’ya karşı çok büyük bir hata yapmak üzeredir.

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI!

EVREN’İN GÖZDE’NİN EVİNDEN ÇIKTIĞINI GÖREN ATEŞ, BABASININ PEŞİNE DÜŞÜYOR.

Evren, Yıldız’ın haberi olmadan, yaptığı yolsuzlukları gizleme çabası içindedir. Durum ortaya çıkarsa hem Yıldız’ı kaybetme hem de hapse girme riski ile karşı karşıya kalacaktır. Otelin satışı için Gözde üzerinden Cahit ile pazarlık aşamasında olması işini zorlaştırır. Ateş, Alara’ya sonunda açılmış, onun da kendisine aşık olduğunu anlamıştır.

Haberin Devamı

Ancak babasının gecenin bir yarısı Gözde’nin evinden çıktığını gördükten sonra asıl meselesi babasının sırrını öğrenmek olur ve Alara’ya yalan söylemek zorunda kalır. Kelebek, hoşlandığı Su’nun Cenk ile ilişkisine, Aslı ise Alara ve Ateş arasındaki yakınlığa şahit olmakta, iki genç de ayrı ayrı acı çekmektedir.

Hikaye ve Künye
Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

Haberin Devamı

Yapım: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdür
Proje Tasarımı: Reaksiyon Film
Uygulayıcı Yapımcı: Engin Sarıal
Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel
2. Yönetmen: Nezaket Coşkun
Sanat Yönetmeni: Burhan Türk
Müzik: Cem Özkan
Oyuncular: Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Hilmicem İntepe (Kelebek), Dilan Çiçek Deniz (Su), Toprak Sağlam (Gözde), Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert)