Gündem Bodrum Masalı 41. yeni bölüm fragmanında duygusal sahneler!

Bodrum Masalı 41. yeni bölüm fragmanında duygusal sahneler!

04.06.2017 - 15:16 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Bodrum Masalı son bölümün hemen ardından 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı 41. yeni bölümde Evren'e neler oluyor? Yıldız ile Maya arasındaki yüzleşme ise yeni bölüme damga vuracak...

Bodrum Masalı 41. yeni bölüm fragmanında duygusal sahneler

Bodrum Masalı 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Bodrum Masalı'nda Yıldız ile Maya arasında büyük yüzleşme yaşanıyor. Bodrum Masalı yeni bölüm 11 Haziran Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Evren'in gidişinden sonra Faryalı ve Ateş arasında geçen konuşmada duygusal anlar yaşanıyor. Su ise Kelebek'e sığınıyor ve onunla dertleşiyor.

Karşı karşıya gelen Yıldız ve Maya ilk defa yüzleşiyor! Bodrum'a, Faryalı için geldiğini Maya'ya söyleyen Yıldız, aldığı cevap karşısında şaşkına dönüyor. İlk defa içinde sakladığı duyguları dile getiren Maya ise Faryalı'yı yıllarca asıl kendisinin beklediğini ve onu sevmeye sessizce devam edeceğini söyleyerek gözyaşlarına boğuluyor.

Diğer taraftan Aslı ile Ateş birbirlerine, Faryalı yüzünden Yıldız ve Maya arasında kalmaktan korktuklarını dile getiriyor. Bu durumun ilişkilerini etkilememesi için birbirlerine söz veriyorlar.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 40. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haydar Efe ise Faryalı'nın, sevgisini göstermek için adım atmasını ister. İnsanın yanında sevdiği kişinin olması, sevip sevilmesinin çok anlam ifade ettiğini savunur. Yıldız da yıllar boyu çektiği acısını Üzüm ile paylaşır. Haydar Efe, konuşması üzerine harekete geçer ve çok sevdiği Üzüm'e evlilik teklif eder. İkilinin bir araya gelmesi, herkesi heyecanlandırır.

Ateş, Su ve Aslı, Haydar Efe'yi kandırabilmek için Kelebek'i kullanıyorlar; Kelebek bıyık konusunda hassas noktasından vuruluyor!

Kelebek'i, Haydar Efe'yi ikna etmek için kullanmak isteyen gençler, ondan kılık değiştirmesini ister. Makyajla başlayan değişim, konu bıyığa gelince durur. Çünkü takma bıyık alınmamıştır. Su'nun önerisi herkesin kafasına yatar. Kelebek'in saçlarından bıyık yapmak isteseler de Kelebek'ten onay çıkmaz. Saçları hassas noktası olan Kelebek, ikna etmeye çalışsa da ellerinden kurtulamaz.