Gündem Bodrum Masalı 8. bölüm fragmanlarında zor zamanlar!

Bodrum Masalı 8. bölüm fragmanlarında zor zamanlar!

08.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Bodrum Masalı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Bodrum Masalı dizisinde Yıldız'ın Evren'den boşanmak kararı alması bütün aileyi etkiliyor. Faryalı ve Ateş arasında yaşanan tartışma Bodrum Masalı 8. bölüm fragmanında gerilim seviyesini yükseltiyor.

Bodrum Masalı 8. bölüm fragmanlarında zor zamanlar

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Faryalı ve Ateş arasında geçen diyaloglar oldukça gergin geçiyor. Ateş tüm olanların sorumlusunu Faryalı olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını TMC Yapım/ Erol Avcı'nın üstlendiği dizi Bodrum Masalı'nın başrollerinde, Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş) gibi genç isimler yer alıyor. Bodrum Masalı her Perşembe yeni bölümü ile saat 20:00'de Kanal D ekranlarında!

BORDUM MASALI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bodrum Masalı son bölümde Yıldız, Evren'den boşanma kararı alıyor. Bu kararı öğrenen Su babasıyla konusuşunda ortalık karışıyor. Kararı Faryalı'ya söylediğini Su'dan öğrenen Evren küplere biniyor.

Plajın açılış partisinde Yıldız, Evren’den boşanma kararını Faryalı’ya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. Kelebek’in alacaklıları partiyi basar, Cenk ise Su’nun gözüne girmek için bu fırsatı değerlendirmek ister. Aslı ile Ateş’in yakınlaşmasından rahatsız olan Alara, bu durumu değiştirmek için Yiğit ve Aslı’nın arasını yapmaya karar verir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Bu arada Yıldız’ın bakımını üstlendiği İpek’in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzay’la beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzay’ın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözde’nin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.