Gündem Bodrum Masalı 8. yeni bölüm fragmanı yayında! - İzle

Bodrum Masalı 8. yeni bölüm fragmanı yayında! - İzle

05.10.2016 - 10:45 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Bodrum Masalı dizisi izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizide yaşananlar içi gündeme bomba gibi düştü. Dizide Yıldız, Evren’den boşanma kararını Faryalı’ya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. İşte Bodrum Masalı 8. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Bodrum Masalı 8. yeni bölüm fragmanı yayında - İzle

Bodrum Masalı son bölümde Yıldız, Evren'den boşanma kararı alıyor. Bu kararı öğrenen Su babasıyla konusuşunda ortalık karışıyor. Kararı Faryalı'ya söylediğini Su'dan öğrenen Evren küplere biniyor. Bodrum Masalı 7. son bölümü ile 6 Ekim Perşembe saat 20.00'de Kanal D'deydi! Ardından heyecanla beklenen Bodrum Masalı 8. yeni bölüm fargmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Plajın açılış partisinde Yıldız, Evren’den boşanma kararını Faryalı’ya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. Kelebek’in alacaklıları partiyi basar, Cenk ise Su’nun gözüne girmek için bu fırsatı değerlendirmek ister. Aslı ile Ateş’in yakınlaşmasından rahatsız olan Alara, bu durumu değiştirmek için Yiğit ve Aslı’nın arasını yapmaya karar verir.

BODRUM MASALI 8. BÖLÜM FRAGMANI

Bu arada Yıldız’ın bakımını üstlendiği İpek’in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzay’la beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzay’ın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözde’nin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.