Gündem Bodrum Masalı dizinde Evren öğrendiklerinden şok yaşıyor

Bodrum Masalı dizinde Evren öğrendiklerinden şok yaşıyor

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı bu hafta çok heyecanlı bir bölümle ekranlara gelecek. Bodrum Masalı'nın bu hafta yayınlanacak 7.bölümünde ortalık karışıyor. Evren öğrendikleri karşısında büyük şok yaşayacak. İşte Bodrum Masalı 7.bölüm fragmanı.

Bodrum Masalı dizinde Evren öğrendiklerinden şok yaşıyor

Bodrum Masalı 7. bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Sevilen dizinin her bölümü ses getirmeyi başarıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı'nda Yıldız kritik bir karar veriyor.

Haberin Devamı

Yıldız, Evren'den boşanma kararı mı alıyor?
Annesinin boşanma kararını duyan Su nasıl tepki verecek?

Bodrum Masalı 6 Ekim Perşembe saat 20.00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BODRUM MASALI 7. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk ve Uzay’ın girişimi ile plajdaki kafe hayali suya düşen Ateş, Su, Kelebek ve Aslı, hayallerini gerçekleştirmek için Faryalı’dan yardım isterler. Buldukları çözüm oldukça tehlikelidir ancak gençler yine de çabalayacaklar, sonuna kadar deneyeceklerdir şanslarını. Su, Cenk’e dargındır. Kelebek ise onu istemeden kırmıştır ve gönlünü almaya çabalamaktadır. Su, Cenk’in kendisine yalan söylemesi üzerine hayatında yalan istememektedir artık.

Haberin Devamı

Babasının yalanını annesine itiraf etmesi, Yıldız’ı Evren’in yalanlarını ortaya çıkarmak için harekete geçirir. Yıldız ve Evren’in arasının açılmasını arzu eden Gözde, Yıldız’ın gerçekleri öğrenmesi için harekete geçer. Bu uğurda Gönenç ile yakınlığını da kullanır. Evren hem Yıldız’dan gerçekleri saklamak hem de Gözde’yi kaybetmemek için çabalamaya başlar.