Gündem Bodrum sele teslim oldu! Metrekareye 23 kilogram yağış düştü

Bodrum sele teslim oldu! Metrekareye 23 kilogram yağış düştü

02.01.2024 - 16:12 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Son 24 saatte metrekareye 23 kilogram yağış düştü.

Bodrum sele teslim oldu Metrekareye 23 kilogram yağış düştü

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla ve çevresi için sağanak uyarısı yaptı. Uyarı sonrası dün akşam saatlerinde Bodrum'da sağanak etkili oldu. İlçede sağanak bugün de sürerken, sokak ve caddeler su ile doldu.

Haberin Devamı

Bazı noktalarda mazgallar taşarken, derelerin debisi yükseldi. Son 24 saatte metrekareye 23 kilogram yağış düşerken, belediye ekipleri çalışma başlattı.

Bodrum sele teslim oldu Metrekareye 23 kilogram yağış düştü

İlçede sağanağın aralıklar ile etkili olması beklenirken, Turgutreis Mahallesi'nde bir aracın yapımı süren yağmur drenaj hattına düşmesi ile ilgili Bodrum Belediye Başkanlığı'nca idari soruşturma açıldığı bildirildi.

İZMİR AÇIKLARINDA DEV HORTUM

İzmir'in Seferihisar açıklarında denizde oluşan dev hortum korku dolu anlar yaşattı. Karaya ulaşmadan etkisini yitiren hortum, vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

Bugün Ege kıyılarında yer yer etkili olan yağışlı hava, hortumu da beraberinde getirdi. Ege Denizi'nde, Seferihisar Doğanbey açıklarında meydana gelen dev hortum korku dolu anlar yaşattı. Hortum anları çevrede yaşayan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.