Gündem Börü bu hafta neden yok? Börü 5. yeni bölüm ne zaman?

Börü bu hafta neden yok? Börü 5. yeni bölüm ne zaman?

28.03.2018 - 10:00 | Son Güncellenme:

Börü bu akşam yayınlanmayacak mı? sorusu merakla araştırılıyor. STAR TV'nin nefes kesen dizisi Börü yeni bölümde neler olacak? Heyecanla beklenen Börü 5. bölüm için izleyiciler sabırsızlanıyor. Peki Börü 5. yeni bölümüyle bu akşam yok mu? İşte yanıtı...

Börü bu hafta neden yok Börü 5. yeni bölüm ne zaman

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Börü'de heyecan dorukta. Börü 5. yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

BÖRÜ 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Heyecanla beklenen Börü 5. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Börü izleyenleri üzen bu haber, STAR TV yayın akışında geçen haftaki bölümün yayınlanacağı ile kesinleşti. Börü yeni bölümün 4 Nisan 2018 tarihinde yayınlanacağı tahmin ediliyor.

BÖRÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

BÖRÜ, "Mahalle" adlı dördüncü bölümüyle devam ediyor. Hiç beklemedikleri bir kaynaktan, İstanbul'un en tehlikeli mahallelerinden birinde, terör örgütüne dolaylı yoldan destek veren nakliyecileri ele geçirmek için BÖRÜ operasyon hazırlıklarına başlar. Kemal, artan bilgi kirliliğine karşı Turgut Başkan'ın uzun zamandır mücadele ettiği karanlıklar sarmalına yanında sadece Turan gibi dengesiz biriyle girişmek zorundadır. Mecburiyet, fedakarlık ve her şeye rağmen dik durmakla ilgili olan bu bölümde, Hüseyin Avni Danyal, Özge Gürel ve Ergun Kuyucu gibi konuk oyuncular sürpriz rollerde karşımıza çıkacak.