Gündem Boşanma öncesi aile katliamı!

Boşanma öncesi aile katliamı!

07.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aydın’da Efeler Belediyesi’nde şoför olarak çalışan F.Y., dört yıllık eşi Halime ile aralarındaki geçimsizlik nedeniyle bir ay önce evden ayrılıp Hükümet bulvarındaki bir otele yerleşti.

Boşanma öncesi aile katliamı

F.Y., boşanma davasının 15 Aralık’ta yapılacak ilk duruşması öncesi çocuklarını görmek istediğini söyleyerek eşinden onları otele getirmesini istedi. Halime Yavuz, kızı Gülfer ve oğlu Yavuz Polatcan’ı da alıp cumartesi akşamı otele gitti. Otelin üçüncü katındaki odada çocuklarıyla buluşan F.Y., iddiaya göre eşi Halime’ye barışma teklifinde bulundu. Otel odasında çıkan tartışmanın ardından F.Y., Halime Yavuz’u çocuklarının gözü önünde göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Ardından iki çocuğunu da aynı şekilde öldüren F.Y., yakınlarını arayıp helallik aldıktan sonra aynı bıçağı göğsüne saplayarak intihar girişiminde bulundu.

Haberin Devamı

‘Cinsel ilişki sırasında öldürdüm’

Göğsündeki bıçak yarası derin olmadığı belirlenen F.Y., hastanede 5 saatlik tedavinin ardından taburcu edildi.

Polisteki ifadesinde eşini kendisini başkalarıyla aldattığı için öldürdüğünü ileri süren F.Y.’nin, çocukları uyuttuktan sonra eşiyle cinsel ilişkiye girdiklerini, bu sırada yanındaki bıçağı göğsü ve boynuna defalarca kez saplayarak, öldürdüğünü, cinsel organını da kestiğini söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen F.Y. tutuklandı.