Gündem Bu Sayılmaz 3. yeni bölümde Armağan'ın aşk hikayesi kahkahaya boğacak!

Bu Sayılmaz 3. yeni bölümde Armağan'ın aşk hikayesi kahkahaya boğacak!

21.08.2017 - 11:07 | Son Güncellenme:

FOX'un sitcom tarzında yeni dizisi Bu Sayılmaz'ın 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu Sayılmaz dizisinin yeni bölümde konu Armağan'ın aşık olması... Aşık olduğu kişiye açılmayı bir türlü beceremeyen Armağan'ın hallerin izleyenleri ekrana kitleyerek eğlenceli anlar yaşatacak.

Bu Sayılmaz 3. yeni bölümde Armağanın aşk hikayesi kahkahaya boğacak

Bu Sayılmaz 3. bölüm fragmanı yayınlandı.İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Haberin Devamı

Bu Sayılmaz 3. bölümde aşık olan Armağan aşkını herkesin duymasını isteyecek. Sevdiğini kadına aşkını itiraf ederken izleyeceğimiz komik anlar ise seyirciyi çok güldürecek. Diğer yandan Sayılmaz ailesinin üniversitede okuyan tek ferdi Biricik Sayılmaz sevdiği adamı yani Çırağan'ı kapısında görünce mutluluktan havalar uçar. Çırağan'ın dediğine göre ailesine rest çeken ve evi terk edip Biricik'in yanına gelen aşık adam aslında o kadar da cesur değildir.

Bekar bir kızın evinde bir erkeğin ne işi var diye sinirden deliye dönen abi Armağan ise Çırağan'ı yakalamak için elinden geleni yapacak.

Aileler arasında uçurum dahi olsa aşklarının kendilerini kurtaracağını düşünen Biricik ile Çırağan'a yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Bu Sayılmaz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

BU SAYILMAZ 3. BÖLÜM FRAGMAN

BU SAYILMAZ 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bu Sayılmaz 3. yeni bölümde Armağanın aşk hikayesi kahkahaya boğacak

Armağan, kız kardeşi Biricik’in istendiği geceyi mahvettiği için pişmandır. Bunu telafi etmek için Cengiz abisiyle bir plan yapar. Kız kardeşini istemekten vazgeçen zengin ailenin gönlünü almaya çalışırlar. Fakat Armağan’ın belalısı Küçük Semiha bu planı duyup, yanlış anlar. Armağan’a kız isteneceğini düşünür ve bütün öfkesiyle harekete geçer. Armağan’ı bu zor sınavında büyük bir sürpriz beklemektedir.