Gündem Bugün hava nasıl olacak? 14 Nisan Pazar hava durumu...

Bugün hava nasıl olacak? 14 Nisan Pazar hava durumu...

13.04.2019 - 21:31 | Son Güncellenme:

Nisan ayı soğuk ve yağışlı başlasa da hava sıcaklıkları yavaş yavaş yükseliyor ve bahar kendini hissettiriyor. Yağışlı bir haftanın ardından hafta sonu ile birlikte güneş yüzünü daha fazla göstermeye başladı. Pazar günü için dışarıda plan yapan vatandaşlar ise hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Meteorolojinin tahminlerine göre yurdumuzu güzel bir Pazar günü bekliyor gibi görünüyor. İşte 14 Nisan Pazar günü tüm yurtta hava durumu!

Bugün hava nasıl olacak 14 Nisan Pazar hava durumu...

Kışı geride bırakırken artık güneşli günlerin özlemini çekenler hafta sonu planları için hava durumunun nasıl olacağını öğrenmek istiyor. Pazar günü için dışarıda plan yapanlar Meteoroloji'nin tahminlerini merakla bekliyor. İşte bugün hava nasıl olacak sorusunun cevabı!

Haberin Devamı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Isparta, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adıyaman çevreleri ile Adana'nın iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli (40-60 km/sa.) olarak esmesi bekleniyor.

İSTANBUL 10°C, 16°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

Haberin Devamı

İZMİR 13°C, 20°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA 8°C, 15°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı