Gündem Bugün hava nasıl olacak? 27 Nisan Pazar hava durumu...

Bugün hava nasıl olacak? 27 Nisan Pazar hava durumu...

27.04.2019 - 21:21 | Son Güncellenme:

Nisan ayı tam da bahara uygun şekilde zaman zaman güneşli zaman zaman ise bol yağışlı ve serin geçti. Artık Mayıs ayına girmeye hazırlandığımız şu günler ise hava sıcaklıkları biraz daha artarak yaza göz kırpmaya başladı. Pazar günü için dışarıda plan yapan vatandaşlar ise hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Meteorolojinin tahminlerine göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, bazı illerimizde ise yağmurun etkili olacağı görülüyor. İşte 27 Nisan Pazar günü tüm yurtta hava durumu!

Bugün hava nasıl olacak 27 Nisan Pazar hava durumu...

Yaz aylarına yavaş yavaş yaklaşırken güneşli günlerin özlemini çekenler hafta sonu planları için hava durumunun nasıl olacağını öğrenmek istiyor. Pazar günü için dışarıda plan yapanlar Meteoroloji'nin tahminlerini merakla bekliyor. İşte bugün hava nasıl olacak sorusunun cevabı!

Haberin Devamı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve batısı, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Afyonkarahisar, Kütahya, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Kars, Ardahan ve Düzce çevreleri ile Sakarya ve Kocaeli'nin güney kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 12°C, 22°C

Parçalı bulutlu

Haberin Devamı

İZMİR 15°C, 26°C

Az bulutlu

ANKARA 11°C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı