Gündem Bulgaristan plakalı otomobil, ekip aracına çarptı! 2 polis yaralandı

Bulgaristan plakalı otomobil, ekip aracına çarptı! 2 polis yaralandı

07.02.2024 - 14:43 | Son Güncellenme:

Edirne’de sürücüsünün 'dur' ihtarına uymadığı Bulgaristan plakalı otomobil, takip sırasında polis aracına çarptı. Olayda 2 polis yaralanırken, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bulgaristan plakalı otomobil, ekip aracına çarptı 2 polis yaralandı

Edirne'de devriye görevi yürüten polis ekibi, şüphelendiği X 7348KC Bulgaristan plakalı otomobilin sürücüsüne 'dur' ihtarında bulundu. Sürücü yoluna devam ederken, polis ekipleri de peşine düştü.

Haberin Devamı

Otomobil, takip sırasında Güney Çevreyolu Sanayi Sitesi önünde polis aracına çarptı. Kazada 2 polis memuru yaralanırken, sürücü otomobilini bırakıp, yaya olarak kaçtı. Bölgeye çok sayıda ekip, gönderildi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan polislerin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bulgaristan plakalı otomobil, ekip aracına çarptı 2 polis yaralandı

KAZA KAMERADA

Kaçan şüpheli bir süre sonra yakalanırken, kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; polisin, aracı otomobilin önüne kırdığı ve kazanın yaşandığı görüldü. Kazanın ardından otomobil sürücü Ö.G.'nin kaçmaya çalıştığı görüntülere yansıdı. Emniyete götürülen Türk vatandaşı Ö.G.'nin ayrıca göçmen kaçakçılığı suçundan arandığı belirtildi.

Bulgaristan plakalı otomobil, ekip aracına çarptı 2 polis yaralandı

Yazarlar