Gündem Burçlara göre hediye seçmek

Burçlara göre hediye seçmek

27.04.2018 - 13:25 | Son Güncellenme:

Hediye seçmek çoğu zaman zordur. Hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını , karakterine hangi hediyenin uygun olduğunu bilmek bu durumu sizin açınızdan kolaylaştıracaktır. İşte sizler için derlediğimiz burçlara göre hediye rehberimiz…

Burçlara göre hediye seçmek

Koç

Haberin Devamı

Koç burcu insanları enerjik ve sempatiktir. Onlara alacağınız hediye aranızdaki bir şakanın ürünü olabilir. Renkli ve cıvıl cıvıl şeyleri severler. Canlı renklerde kıyafetler, şapkalar alabilirsiniz. Aynı zamanda ev dekorasyonuna önem verdikleri için bu tarz aksesuarlar doğru tercih olabilir.

Boğa

Boğa burçları sakin ve huzurlu yaşamayı severler. Onlar için herkesten uzaklaşabilecekleri güzel bir tatil harika bir hediye olacaktır. Güzel bir restoranda yemek yemek, özel masaj ya da spa hediyesi onları gerçekten mutlu edecektir.

İkizler

İkizler burcu genellikle değişimden yanadır. Çoğu zaman meraklıdırlar. Onların ilgisini çekecek hediyelerden hoşlanırlar. Renkli kıyafetler, kemerler, hoşlarına gidecek aksesuarlar alabilirsiniz. Hediyelerinizin rengine karar verirken renkli ve canlı tonları tercih edin.

Haberin Devamı

Yengeç

Duygusal ve romantik olan yengeçlere maddi değerindense manevi değeri olan hediyeler verilmelidir. Onlar için anılar önemlidir. Birlikte geçirdiğiniz güzel bir günü anımsatacak hediyeler onları mutlu edecektir. Örneğin güzel bir günde çekilmiş fotoğraf için çerçeve onlar için muhteşem bir hediye olacaktır.

Aslan

Aslanlar çoğunlukla gösterişli ve maddi değeri büyük olan hediyelerden hoşlanır. Aslanlara manevi değeri olan hediyeler almanız onları hayal kırıklığına uğratabilir. Bu nedenle özel tasarım kıyafetler, ağır parfümler, marka bir saat hoşuna gidecektir.

Başak

Düzenli olmalarıyla bilinen başaklar işlerine yarayan hediyeleri sever. Onlar için bir hediyenin sürekli kullanılıyor ve onlar için işleri kolaylaştırıyor olması gerekir. Düzenleyici defterler, cüzdan, not tutabilecekleri özel defterler, okumak istedikleri kitaplar onlar için iyi bir hediye olacaktır.

Terazi

Terazi burçları kaliteli ve şık hediyelerden hoşlanır. Kaliteli bir saat, şık bir takım terazi erkekleri için harika bir hediye olacaktır. Terazi kadınları için ise kaliteli bir cüzdan, fular ya da şal tercih edebilirsiniz.

Akrep

Akrepler özel olmayı severler. Onları ancak iyice düşünülmüş bir hediye ile mutlu edebilirsiniz. Akrep erkekleri keskin parfümlerden, şık kravat ve aksesuarlardan hoşlanır. Akrep kadınları içinse iç giyim, şık elbiseler iyi bir tercih olacaktır.

Haberin Devamı

Yay

Yaylar sürekli keşiflere açıktır. Yeni aktiviteler içinde olmayı sever. Kaliteli olan şeyleri severler. Onlar için markanın ve maddi değerin önemi yoktur. Okumak istedikleri kitaplar, rahat bir spor ayakkabı, yeni bir macera için bir uçak bileti, bir tiyatro bileti onlar için harika bir hediye olabilir.

Oğlak

Çoğu zaman mantıklarıyla hareket eden oğlaklara alacağınız hediye onun işine yaramalıdır. Gereksiz gördüğü bir hediyeyi kullanmak istemeyecektir. Mükemmeliyetçi olmaları nedeniyle karar verirken en iyisini almaya özen göstermelisiniz. Evinde kullanabileceği elektronik eşyalar, kullanışlı bir kalem, sürekli giyeceği ceket ve montlar onları mutlu edecektir.

Kova

Kovalar onlara sürpriz yapılmasından çok hoşlanır. Kişisel gelişimlerine fayda sağlayacak hediyeler onları mutlu edecektir. Örneğin gitmek istediği tiyatro oyununa bir bilet, özel yapım dolma kalem, teknolojik ürünler, elektronik aksesuarlar iyi birer seçim olabilir.

Haberin Devamı

Balık

Duygusal ve hassas balıklar düşünülmüş hediyelerden hoşlanır. Onlar için de hediyenin maddi değerinin bir önemi yoktur. Hassas noktalarını düşünüp alacağınız hediyeler onları çok mutlu edecektir. Örneğin eski fotoğraflarınızın bir albümde toplanması, özel bir akşam yemeği onları mutlu edecektir.