Gündem Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak! Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler

Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak! Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler

28.08.2023 - 13:02 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edildi. 100 bin lirasını gaspeden 3 kişi gözaltına alındı. Şahısların kimlikleri ise Bulut’u şoke etti.

Olay, 21 Ağustos'ta saat 02.00 sıralarında Yeniköy Mahallesi Turgutreis Caddesi'nde meydana geldi. Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki restoranını kapatan Levent Bulut, gece saatlerinde çantasındaki 100 bin lira ile motosikletine binip, yaşadığı siteye geldi.

Haberin Devamı

Motosikletini park edip, evine yönelen Bulut'a, maskeli ve şapkalı bir kişi dambıl barı ile saldırdı. Bulut kanlar içinde kalırken, şüpheli 100 bin lirayı da gasbedip, kaçtı. Komşusu tarafından hastaneye götürülüp, yoğun bakıma alınan Bulut, ifade verip, 2 günlük tedavisinin ardından taburcu oldu.

Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler

POLİS, 200 KAMERADAN GÖRÜNTÜ İZLEDİ

Çalışma başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgede 200 güvenlik kamerasını incelemeye aldı. İncelemede, Gümbet Değirmenler mevkisinde şüphelinin kıyafetleri ile Bulut'a ait çanta bulundu. Şüphelinin Bulut'un işlettiği restoranda garson olarak çalışan Diyar Köse olduğu tespit edildi. Köse'nin kaldığı adresi belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. Köse ile ona yardım eden ve aynı restoranda garson olarak çalışan H.T. ve S.Ş. kaldıkları lojmanda yakalandı. 3 şüpheli, gözaltına alındı.

Haberin Devamı

OLAYDAN SONRA DA RESTORANDA ÇALIŞMIŞLAR

Diyar Köse'nin, Bulut'un işletmeden çıkış saatini iş arkadaşları H.T. ve S.Ş.'den öğrendiği, evinin önüne gidip, 25 dakika beklediği tespit edildi. Köse'nin dambıl barı ile gerçekleştirdiği saldırı sonrası para dolu çantayı alıp, Değirmenler mevkisine gittiği ve burada kendisine yardım eden şüphelilerle buluştuğu belirlendi. Köse'nin dikkat çekmemek için olay sonrası gasbettiği paradan pay verdiği şüpheliler ile restoranda çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı. Ayrıca Köse'nin saldırı sonrası çanta ile bölgeden uzaklaştığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Diyar Köse tutuklanırken, H.T. ve S.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler

Olayda gasp edilen para ise bulunamadı.