Gündem Çanakkale, Bolu, Yalova'da 10 Ocak Salı tatil mi?

Çanakkale, Bolu, Yalova'da 10 Ocak Salı tatil mi?

09.01.2017 - 10:36 | Son Güncellenme:

Çanakkale, Bolu, Yalova'da 10 Ocak Salı günü okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı birçok il ve ilçede eğitime ara verilmesine neden oldu. Peki, kar yağışı nedeniyle Çanakkale, Bolu, Yalova'da bugün okullar tatil mi? Valilik açıkladı...

Çanakkale, Bolu, Yalovada 10 Ocak Salı tatil mi

Cuma gününden itibaren devam eden kar yağışı ve fırtına İstanbul başta olmak üzere birçok ili etkisi altına aldı. Valilik'ten yapılan açıklama doğrultusunda bugün bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Peki 10 Ocak Salı günü Çanakkale, Bolu, Yalova'da okullar tatil mi?

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent genelinde dört gündür etkili kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Olumsuz kış şartları yüzünden, kent merkezi ile bağlı tüm ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime salı günü ara verildi.
Aynı gün, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

YALOVA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Yalova Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartlarının devam etmesi ve yoğun buzlanma nedeniyle il genelinde tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 10 Ocak Salı günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görüldüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan engelli personel ile hamile personelin idari izinli sayılacağı ifade edildi.


BOLU'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Bolu'da okullar 10 Ocak Salı günü eğitime devam ediyor.