Gündem Çarkıfelek 14. son bölümde çok eğlendirdi!

Çarkıfelek 14. son bölümde çok eğlendirdi!

11.07.2016 - 16:06 | Son Güncellenme:

Çarkıfelek yine güldürmeye devam ediyor. Ekranların sevilen yüzü Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu yaptığı 14. son bölümüyle ekranlara gelen fenomen yarışma Çarkıfelek yine çok eğlendirdi. Peki 14. son bölümünde Çarkıfelek yarışmasının konukları kimler oldu? Detaylar haberimizde...

Çarkıfelek 14. son bölümde çok eğlendirdi

Çarkıfelek izleyenleri ekrana kilitledi. Her yaştan izleyiciyi ekran başına çeken, dünyanın en fazla ödül dağıtan yarışma programı Çarkıfelek’in Show TV’de yayınlanan son bölümünde; Ferhat Ergi, Neslihan Fidan ve Seval Topal yarıştı.

Haberin Devamı

ÇARKIFELEK 14. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil İle Güzeller Güzeli Emel Kızıltaş’ın Hosteslik Yaptığı Çarkıfelek Yİne Hem Güldürecek Hem Kazandıracak Adım adım finale giden çarkıfelek birbirinden ilginç hediyesi ve konuklarıyla yine ehrkesi ekrana kilitleyecek çarkıfelek yeni bölümde kimler yarışacak kimler ne kadar kazanacak?

KAZANDIRAN YARIŞMA ÇARKIFELEK

Ünlü konukların katılımıyla renklenecek programda eğlence hiç eksik olmuyor. Dünyanın en fazla ödül dağıtan yarışma programı Çarkıfelek’te yarışmacılar birbirinden özel ödüller kazanıyor. Her gün seyircilerin arasında yer alan 21 yarışmacıdan üç kişi seçilerek, kelime bulmacalarını çözmeye çalışıp ve “5.000 TL Hediye Çeki”, “Teknoloji Paketi”, “Ev Sinema Sistemi”, “Motosiklet” ve büyük ödül “Araba”yı kazanmak için yarışıyor.