Gündem Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

15.01.2020 - 00:39 | Son Güncellenme:

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Kupanın son şampiyonu ve en çok kazanan takımı olan Galatasaray, bu yıl bir kez daha kupanın sahibi olmak istiyor. Peki merakla araştırılan Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı ve şifresiz yayınlanacak?

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Çaykur Rizespor, sahasında Galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanıyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu mücadele öncesi merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

ÇAYKUR RİZESPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Çaykur Didi Stadı'nda yapılacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak ve ATV'den yayınlanacak. Maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. 

Türkiye Kupası'na 5. turdan başlayan sarı-kırmızılı takım, TFF 2. Lig temsilcisi Tuzlaspor'u iki maç sonunda eleyerek son 16 turuna yükseldi.

Çaykur Rizespor ise 4. turdan başladığı organizasyonda Bölgesel Amatör Lig takımı 1074 Çankırıspor'u kupa dışına itti. Karadeniz temsilcisi, 5. turda ise TFF 1. Lig temsilcisi Yılport Samsunspor'u eleyerek son 16 turuna kaldı.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak son 16 turunda rövanş müsabakası 23 Ocak Perşembe günü İstanbul'da yapılacak.

GALATASARAY'DA YENİ TRANSFERLER KUPADA YOK

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da yeni transferler Saracchi, Sekidika ve Onyekuru maç kadrosunda yer almadı. Sarı kırmızılı takımda lisansları henüz çıkarılmayan Saracchi ve Sekidika'nın yanı sıra sıtma teşhisi konan Onyekuru kafilede kendisine yer bulamadı. Galatasaray yarın akşam 20.30'da Çaykur Rizespor'la deplasmanda mücadele edip ardından 19 Ocak Pazar saat 16.00'da Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk edecek.

 

 

 

  

Yazarlar