Gündem Cennet ananın elinden kurtulan kadının gözyaşları

Cennet ananın elinden kurtulan kadının gözyaşları

28.03.2008 - 11:40 | Son Güncellenme:

.

Cennet ananın elinden kurtulan kadının gözyaşları

ANTALYA'da ‘Cennet Ana’ lakaplı Cennet Çınar'ın yönettiği 24 kişilik fuhuş çetesi tarafından 5 aylık bebeği alıkonulup 6 ay boyunca fuhuşa zorlanan ve polisin düzenlediği operasyonla kurtarılan İ.S., çetenin 21 üyesinin tutuklandığını öğrenince polislere sarılıp ağladı.

Haberin Devamı

Suç örgütü kurup insan ticareti yapan, yabancı ve Türk kadınlara uyuşturucu madde içirip, çocuklarını öldürmekle tehdit ederek zorla erkeklere pazarlayan Cennet Çınar ile birlikte 24 kişi, polisin ‘Meltem’ operasyonuyla önceki gün sabaha karşı yakalanmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan çete lideri Çınar ve 21 adamı tutuklandı. Cennet Çınar'ın yardımcılarından Muzaffer Güngör'ün nöbetçi mahkemeye girmeden önce üzerindeki gömleği çıkartıp duruşma salonuna üzerinde Çınar'ın fotoğrafının bulunduğu tişörtle girdiği görüldü. Güngör'ün tişörtünün önünde fotoğraf, arkasında ise ‘Sen bizim anamızsın’ yazısını görenler, şaşkınlık içinde kaldı. MSN üzerinden taksitle kadın satışı yapan, alıkoyduğu kadınları uyuşturucuya alıştırarak fuhuşa zorlayan Cennet Çınar ile birlikte tutuklanan oğlu Kader Sümer, aynı adı ve soyadı taşıyan sevgilisi Kader Sümer, Kemal Ürey, Emel Pınar, Hamide Taşkıran, Ali Taşkıran, Nihat Antik, Vahdettin Bulut, Ali Çelik, Fahri Yıldız, Zeynep Sakallı, Yüksel Ökke, Yusuf Coşkun, Müslüm Özcan, Muzaffer Güngör, Kenan Taşkın, Sinan Davruz, Murat Çınar, Mehmet Yarıcı, yabancı uyruklu kadınları yurtdışından getiren Posiyat Turaeva ve Antalya Cezaevi İnfaz Koruma Memuru İzzet Arslan cezaevine gönderildi. 3 kişi ise mahkemece serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Polisin operasyonuyla fuhuş çetesinin elinden kurtulan ve 11 aylık oğlu A.'ya kavuşan İ.S., Kadın Sığınmaevi'ne yerleştirildi. Mahkeme sonucunda çetenin 21 üyesinin tutuklandığını öğrenen İ.S., kendisine bu haberi veren polis memurlarına sarılarak ağladı. Organize Suçlar Bürosu'nda görevli kadın polis memurunun boynuna sarılarak ağlayan İ.S. “Size çok teşekkür ederim. Bizi kurtardınız ve çete üyelerinin de tutuklanmasını sağladınız. Oğluma kavuşabilmek için yapmayacağım şey yoktu. Ondan ayrı kaldığım zamanlar, cehennem ızdırabı gibi geçti. Herşey için teşekkür ederim” dedi.

Operasyon kapsamında yakalanan yabancı uyruklu 13 kadın ise Yabancılar Şubesi tarafından ülkelerine gönderildi.