Gündem Cevahir'de 3'üncü ölüm

Cevahir'de 3'üncü ölüm

25.03.2012 - 17:16 | Son Güncellenme:

ŞİŞLİ’de 33 yaşındaki kuyumcu Ümit Büyükçolak, bir alışveriş merkezinin 5’inci katından atlayarak intihar etti.

Cevahirde 3üncü ölüm

Mecidiyeköy’de bulunun alışveriş merkezinde, saat 16.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Yakınlarıyla birlikte alışveriş merkezinde restoranların bulunduğu 5’inci katı gezen Ümit Büyükçolak, bir anda koşarak kendisi aşağı bıraktı. Büyükçolak, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında beton zemine düştü. Büyükçolak, güvenlik görevlileri ve olay yerine çağrılan sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan olayı onlarca kişi cep telefonları ile görüntüledi.

Haberin Devamı

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken alışveriş merkezinden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün (25.03.2012) Cevahir AVM’de üzücü bir olay yaşanmış ve bir ziyaretçimiz 5. kattan atlayarak intihar etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine de sabır diliyoruz. Olayın bizi derinden üzdüğünü bir kez daha belirterek konuyu bilgilerinize sunarız" denildi.

Yakınlarının polise, Kapalıçarşı’da kuyumculuk yapan Ümit Büyükçolak’ın bir yıldır psikolojik tedavi gördüğünü, maddi problemi olmadığını ve intihar etmesine bir anlam veremediklerini söyledikleri belirtildi.

Büyükçolak’ın cesedi polis ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılacak.