Gündem CHP’li vekilin eşi yoğun bakımda

CHP’li vekilin eşi yoğun bakımda

26.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP Kocaeli vekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’i bıçaklayan kayınbirader Emrah Kaplan’ın, psikolojik sorunları olduğu belirtildi

CHP’li vekilin  eşi yoğun  bakımda

İzmit’te özel bir hastanede tedavi gören babası Şaban Kaplan’ı ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet ile milletvekilinin kardeşi Emrah Kaplan arasında önceki gece tartışma çıktı. İddiaya göre Hürriyet, Kaplan’a babasıyla ilgilenmediği yönünde serzenişte bulundu. Sinirlenen Kaplan, eniştesine meyve bıçağıyla saldırdı. Göğsünden ve karnından ağır yaralanan Hürriyet, ameliyata alındı. Yaşananlara tanık olan Fatma Hürriyet Kaplan ise büyük şok yaşadı.

Haberin Devamı

25 ünite kan verildi

Polis ekiplerince gözaltına alınan Kaplan’ın sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Kaplan’ın olay sırasında ne yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Dün sabah saatlerinde hastaneye gelen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve partililer, Murat Hürriyet’in sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalıştılar. Haydar Akar, Hürriyet’in sağlık durumu hakkında bilgi vererek, “Olayın hastanede olması bir şans. Vekilin eşine arkadan saldırıda bulunuluyor. Akciğer bölgesi, göğüs kafesi ve ensesinde çok ciddi yaralar açılıyor. 25 ünite kan verilmiş. Şu anda kendine geldiği, yavaş yavaş tepkiler verdiğini, nabız ve kalp ritminin normale döndüğünü doktorlarından öğrendik” dedi.

Haberin Devamı

Yazılı açıklamada bulunan Fatma Hürriyet Kaplan, “Psikolojik sorunları olan kardeşim Emrah Kaplan ile aralarında hiçbir husumet bulunmayan eşim Murat Hürriyet arasında meydana gelen olayda eşim bıçaklanarak yaralanmıştır. Psikolojik tedavi gören kardeşimin psikolojisi babamın rahatsızlığı nedeniyle iyice bozulmuştur” ifadelerini kullandı.