Gündem Çilek Kokusu 10. yeni bölüm fragmanında şok - İzle

Çilek Kokusu 10. yeni bölüm fragmanında şok - İzle

21.08.2015 - 14:32 | Son Güncellenme:

Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aslı ve Burak'ın başbaşa geçirdiği günün ardından neler değişti? Aslı tam karar vermişken önüne engeller çıkacak. Çilek Kokusu 10. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Çilek Kokusu 10. yeni bölüm fragmanında şok - İzle

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokusu” merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz çarşamba günü ekrana gelen son bölümüyle tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olarak, zirveye yerleşti. İşte Çilek Kokusu 10. yeni bölüm fragmanı ve dahası...

Star Tv ekranların vazgeçilmez dizisi Çilek Kokusu yayınlanan son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyle buluşan Çilek Kokusu 10. yeni bölüm fragmanı haberimizden izleyebilirsiniz.

ÇİLEK KOKUSU 10. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Her hafta ayrı bir sürprizin ekrana geldiği dizinin bu bölümünde Aslı ve Burak, herkesten uzakta baş başa bir gün geçirdi. Çilek Kokusu yeni bölümünde beraber geçirdikleri bugünü en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Burak, duygularının gerçekliğini Aslı'ya ispat etmeye çalıştı. Ancak, tam Aslı Burak'ın duygularına inanacakken, yaşanan bir gelişme, dengeleri alt üst etti.

Haberin Devamı

Aslı, kendini Burak’ın akışına bırakıyor!

Burak, Aslı’nın kendisinden hoşlandığına emin olmak için baş başa kalabilecekleri bir plan yapar. Aslı ilk defa ev ve iş ortamının vermiş olduğu huzursuzluktan kurtulup, kendini Burak’ın akışına bırakır. Gittikleri yerde Aslı ve Burak’ı bir sürpriz beklemektedir. Burak’ın kimseye haber vermeden ortadan kaybolması beraberinde bir takım sorunların çıkmasına sebep olur. Volkan, Çağla’nın yönlendirmesiyle ilk defa Aslı’ya başka bir gözle bakmaya başlar.

Çarşambanın galibi!
Çilek Kokusu tüm kişilerde yüzde 6,56 reyting, yüzde 23,54 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 5,1 reyting ve yüzde 19,15 izlenme payı ile Çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 5,28 reyting ve yüzde 18,53 izlenme payı ile de birinci sıraya oturdu.