Gündem Çilek Kokusu 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

26.08.2015 - 10:10 | Son Güncellenme:

Star'da son bölümü ile ekrana gelen Çilek Kokusu dizisi izleyiciyi yine ekrana kilitledi. Dizinin yayınlanan 10. son bölümü ile büyük merak uyandıran Çilek Kokusun'nda bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. İşte Çilek Kokusu 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm ayrıntıları...

Çilek Kokusu 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokususon bölümü ekrana geldi.

ÇİLEK KOKUSU 10. SON BÖLÜM İZLE

Heyecan dolu son bölümün ardından Çilek Kokusu 11. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.. İşte Çilek Kokusu yeni bölüm faragmanı ve dahası..

ÇİLEK KOKUSU 11. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU 10. BÖLÜM ÖZETİ

Burak’ın Çağla’dan ayrılma kararı ortalığı karıştırıyor.

Evde baş başa kalan Burak ve Aslı harika bir gün geçirirler ve gittikçe yakınlaşırlar. Aslı, Burak’ın hislerinden emin olmaya başlar. Her şey iyi giderken, onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Burak’tan ayrılmayı kabullenemeyen Çağla, onun peşini bırakmaz ve bunun nedenini araştırmaya başlar. Burak’ın ayrılık kararı, Çağla’nın çevresindekileri de harekete geçirmesine sebep olur. Volkan’ın Aslı’dan, Eda konusunda yardım istemesi, bazı yanlış anlaşılmalara yol açar.

Yayın Günü: 26 Ağustos Çarşamba
Yayın Saati: 20.00

ÇİLEK KOKUSU 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI



ÇİLEK KOKUSU 10. BÖLÜM 1. FRAGMANI