Gündem Çilek Kokusu 14. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Çilek Kokusu 14. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

18.09.2015 - 09:40 | Son Güncellenme:

Star TV'nin vazgeçilmezleri arasında giren dizisi Çilek Kokusu 14. yeni bölüm fragmanı yayınladı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Aslı ve Burak'ın birlikte olduğunu öğrenen aileler ortalığı karıştırıyor. Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Çilek Kokusu 14. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokusu” ekrana gelen son bölümüyle; Tüm Kişiler’de ve 20+ABC1’de en çok izlenen yapım olarak, zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

Çilek Kokusu, Tüm Kişiler’de yüzde 6,75 reyting, yüzde 20,4 izlenme payı ile zirveye oturdu. Dizi, reklam verenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 6,11 reyting ve yüzde 18,09 izlenme payı ile de birinci oldu.

ÇİLEK KOKUSU 14. BÖLÜM FRAGMANI

Son Bölümde Neler Oldu?

Burak, Aslı’nın Çağla’ya inanarak hareket etmesine çok kırılır ve sinirlenir. Burak’ın bu öfkesi Selda’nın gözünden kaçmaz. Selda bir an önce oğlunun bu hale gelmesinin sebebin öğrenmelidir araştırmaya başlar. Diğer yandan aşkları her geçen gün büyüyen Burak ve Aslı birbirlerinde uzak kalmaya çok fazla dayanamazlar ve barışırlar. Burak, Aslı’ya sürpriz bir akşam planlar ama bu sürpriz onlara pahalıya patlayacaktır.