Gündem Çilek Kokusu 14. son bölümünde ortalık karıştı! - İzle

Çilek Kokusu 14. son bölümünde ortalık karıştı! - İzle

23.09.2015 - 16:05 | Son Güncellenme:

Star Tv'de Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Çilek Kokusu 14. son bölümüyle ekrana geldi. Her hafta büyük bir ilgiyle takip edilen Çilek Kokusu son bölümde Aslı ve Burak'ın birlikte olduğunu öğrenen aileler ortalığı karıştırdı. İşte Çilek Kokusu 14.bölüm ve dahası...

Çilek Kokusu 14. son bölümünde ortalık karıştı - İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi Çilek Kokusu 14. bölüm yine izleyenlerine eğlenceli bir akşam yaşattı. Çilek Kokusu son bölümde Aslı'yla eğlenen Burak, evde kötü bir sürprizle karşılaştı. Diğer taraftan Aslı'ya karşı nefreti her gün artan Çağla, onu Burak'tan ayırmak için Çilek Kokusu14. bölümde planlarını devreye soktu. Dizinin son bölümün hemen ardından haftaya yayınlanacak olan Çilek Kokusu 15. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çilek Kokusu yeni bölümünde, özellikle Selda için oğlunun garsonluk yapan bir kızla birlikte olması, kabul edilecek bir şey değildir. Burak'ın ailesi oğullarının Aslı ile beraber olduğunu öğrenecek mi? Aslı ve Burak aşkı bir sınavdan daha geçebilecek mi? Volkan ve Aslı arasında neler olacak? Tüm bu soru işarerleri, Çilek Kokusu yeni bölümünde yanıt bulacak. Senaristliğini Aslı Zengin'in yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'nın üstlendiği, başrollerini Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in paylaştığı Çilek Kokusu 14. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Star Tv 'de!

ÇİLEK KOKUSUS 15. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE





ÇİLEK KOKUSU 14. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek Kokusu yeni bölümünde; Aslı'yla eğlenceden dönen Burak'ı evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Çağla ve Elçin; Burak'ı başka bir kızla el ele gördüklerini söylemek için Nihat ve Selda'ya gitmişlerdir. Burak, Çağla'yı karşısında görünce neye uğradığını şaşır. Çağla herkese Burak'ın kendisini garson bir kızla aldattığını anlatır. Bu özellikle Selda için kabul edilecek bir şey değildir, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Burak'ın ne annesini ne de babasını dinlemeye niyeti yoktur. Çilek Kokusu 14. bölümünde Aslı'ya olan hırsı her geçen gün daha da artan Çağla, onunla ilgili bir araştırma içerisine girer ve bazı bilgiler öğrenir. Bu bilgileri kullanarak Aslı ve Burak'ı ayırmak için bir plan yaparak harekete geçer. Bu arada tüm aile garson kızın kim olduğunu merak etmektedir. Aslı bazı davranışlarıyla şüpheleri üzerine çeker.



ÇİLEK KOKUSU'NDAN BÜYÜK BAŞARI

Çilek Kokusu, yayınlanan son bölümüyle büyük bir başarıya imza attı. Eğlenceli dizinin geçen hafta ekrana gelen bölümü yüzde 6,75 reyting, yüzde 20,4 izlenme payı ile zirveye oturdu. Reklam verenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1'de; yüzde 6,11 reyting ve yüzde 18,09 izlenme payı ile de birinci oldu. Büyük başarının ardından Çilek Kokusu 14. bölümünün ne kadar izleneceği ise şimdiden büyük merak konusu.

ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

Çilek Kokusu 14. son bölümünde ortalık karıştı - İzle


DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü'nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" klibinde dansçı kızlardan biri olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren "Tut Sözünü" filminde rol alan genç oyuncu, ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.

Çilek Kokusu 14. son bölümünde ortalık karıştı - İzle