Gündem Çilek Kokusu 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı - İzle

20.09.2015 - 16:48 | Son Güncellenme:

Her hafta büyük bir merakla beklenen Çilek Kokusu 14. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi ekrana kilitleyen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Çilek Kokusu yeni bölümü için heyecan dorukta. Çilek Kokusu yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde ulaşabilirsiniz...

Çilek Kokusu 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Star ekranlarının renkli gençlik dizisi Çilek Kokusu yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Çilek Kokusu 14. bölüm 2. fragmanı bomba gelişmeleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ancak aldığı yüksek reyting oranıyla yeni sezonda da devam etme kararı alan Çilek Kokusu'nun bu hafta ekrana gelen bölümünde dizinin tüm karakterlerini büyük sürprizler bekliyor.

Senaristliğini Aslı Zengin'in yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'nın üstlendiği Çilek Kokusu 14. bölümüyle 23 Eylül Çarşamba akşam saat 20.00'de Star Tv 'de.

ÇİLEK KOKUSU 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde birbirlerinin kalbini kıran Aslı ve Burak, Çilek Kokusu 13. bölümünde yeniden bir araya geldi. Burak, Aslı'nın Çağla'ya inanarak hareket etmesine çok kırıldı ve sinirlendi. Burak'ın bu öfkesi Selda'nın gözünden kaçmadı. Selda bir an önce oğlunun bu hale gelmesinin sebebin öğrenmeliydi, bu yüzden araştırmaya başladı. Burak'ı ne olursa olsun geri kazanmak isteyen Çağla ise yeni planlar peşindeydi. Bu yolda Volkan'a ortaklık teklif edecekti. Planları işlerse, Volkan Aslı'yı kendi ise Burak'ı kazanacaktı. Diğer yandan aşkları her geçen gün büyüyen Burak ve Aslı birbirlerinde uzak kalmaya çok fazla dayanamadılar ve barıştılar. Burak, Aslı'ya sürpriz bir akşam planladı ama bu sürpriz onlara pahalıya patladı.

ÇİLEK KOKUSU 14. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE